Moartea unui bebeluș din Ploiești, anchetată de către polițiști 

Poliţiştii au fost sesizaţi că un copil în vârstă de 2 luni a decedat în locuinţa sa din municipiul Ploieşti, a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Polițiștii din Ploiești anchetează moartea unui bebeluș de două luni, după ce medicii care au constatat decesul au declarat că acesta s-a înecat cu vomă. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, dar și pentru act sexual cu un minor. Mama bebelușului este o minoră în vârstă de 15 ani care este la a doua naștere, tatăl bebelușului mort având 30 de ani, potrivit digi24.ro.


Poliţiştii au fost sesizaţi, cu o zi în urmă, de către un bărbat, despre faptul că un copil în vârstă de 2 luni a decedat în locuinţa sa din municipiul Ploieşti, a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

 „În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani şi copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la faţa locului. Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a transmis IPJ.

Potrivit unor surse judiciare,echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că bebeluşul s-ar fi înecat cu vomă. În momentul incidentului, mama bebeluşului, o minoră de 15 ani, se află în casa împreună cu celălalt copil al său, în vârstă de doi ani, şi cu fratele ei, în vârstă de 14 ani. Tatăl bebeluşului decedat are vârsta de 30 de ani.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi act sexual cu un minor.

Sute de monede de aur celtice, care valorează milioane de euro, furate dintr-un muzeu german