Klaus Iohannis, în ședință la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis va avea, astăzi, de la ora 14.00, o ședință pe tema campaniei naționale de vaccinare anti-Covid. Coordonatorul acestei campanii, considerată o problemă de siguranță națională, este infecționistul Valeriu Gheorghiță, medic primar la Spitalul Militar Central.

„Ședință cu tema Campania de vaccinare anti-COVID-19, problemă de securitate națională

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea luni, 23 noiembrie a.c., ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o ședință cu tema Campania de vaccinare anti-COVID-19, problemă de securitate națională, la care vor participa Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Citește și: Gheorghiță: „Vaccinarea va fi gratuită și va fi voluntară”

„În chestiunea vaccinării, campania de vaccinare trebuie să fie un succes şi ca atare, după părerea mea, campania de vaccinare este o chestiune de securitate naţională. Pentru asta am convocat o şedinţă pentru luni, la care vor participa, în afară de mine, ministrul Apărării, ministrul de Interne şi al Sănătăţii şi vom clarifica toate aspectele care ţin de campania de vaccinare ca şi chestiune de securitate naţională”, a spus Iohannis.

Citește și: Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare la nivel național

#News