Bătaie în avionul companiei American Airlines, pentru o cafea

Un pasager i-a tras un pumn unui însoțitor de zbor,.

 O ceartă izbucnită în timpul unei curse a companiei American Airlines s-a terminat cu un dosar penal, potrivit digi24.ro.

Astfel, un bărbat din California a fost pus sub acuzare deoarece a lovit un însoțitor de bord cu pumnul în ceafă, au anunțat procurorii federali citați de CNN

Este vorba despre Alexander Tung Cuu Le, în vârstă de 33 de ani, care riscă o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare Incidentul s-a produs în timpul zborului American Airlines 377, de la San José del Cabo, Mexic, la Aeroportul Internațional Los Angeles. Alexander Tung Cuu Le a cerut cafea, apucând-o de umeri pe o însoțitoare de bord. Un alt însoțitor de bord, care s-a apropiat de Le, a plecat spre partea din față a avionului, pentru a raporta comportamentul agresiv pilotului. În acel moment, bărbatul s-a repezit la însoțitorul de bord și l-a lovit cu pumnul în ceafă, susține un agent FBI.

Incidentul a fost înregistrat de un alt pasager, care a declarat că Le „l-a lovit cu pumnul pe însoțitorul de bord”.
 

Potrivit înregistrării video postate pe rețelele sociale, o persoană se apropie de un însoțitor de bord spre partea din față a avionului și începe să-l lovească

În timp ce Le fugea spre spatele avionului, ceilalți pasageri l-au imobilizat și l-au legat cu centura de siguranță de scaun și cu cătușe flexibile date de un însoțitor de bord. Deoarece acesta insista să-și desfacă centura, a fost nevoie să fie legat de scaun cu „ extensii de centură”, potrivit FBI. Însoțitorul de bord care a fost lovit cu pumnul a rămas în bucătăria avionului, cu o pungă de gheață la ceafă, fiind transportat la un spital la aterizare. O altă însoțitoare de bord „tremura atât de tare încât a avut dificultăți în îndeplinirea sarcinilor sale”, susține FBI.
„Actele de violență împotriva membrilor echipei noastre nu sunt tolerate de American Airlines. Persoana implicată în acest incident nu va mai avea voie niciodată să călătorească cu noi și vom colabora îndeaproape cu forțele de ordine”, a precizat compania aeriană într-un comunicat.

Un virus ar putea fi capabil să distrugă celulele canceroase, susțin cercetătorii britanici