Un bărbat urmărit național, prins de polițiști după ce a venit acasă să-și bată nevasta

El are de executat pedeapsa cu închisoarea pentru săvârșirea unor infracțiuni rutiere.

 Neînțelegere familială, terminată în mod neobișnuit. Un bărbat de 47 de ani, care se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 4 ani, a fost prins în urma sesizării Poliţiei de către soţia acestuia, care a fost agresată în locuinţa sa de către el. Bărbatul a fost încarcerat, el fiind acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni la regimul rutier, potrivit digi24.ro.

„La data de 22 septembrie, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, au depistat în judeţul Prahova un bărbat, în vârstă de 47 de ani, urmărit naţional”, a comunicat DGPMB.

Secţia 15 Poliţie a primit o sesizare din partea unei femei în vârstă de 47 de ani, privind faptul că soţul ei a venit la domiciliul acesteia şi ar fi distrus uşa de acces în imobil, după care ar fi agresat-o fizic

Oamenii legii au stabilit faptul că bărbatul se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 4 ani, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni la regimul rutier, mandatul fiind emis de către Judecătoria Cornetu, în data de 15 septembrie 2022.


Pe numele bărbatului a fost emis  un ordin de protecţie provizoriu, cercetările fiind continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 15 Poliţie

Ancheta are loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere. În urma anchetei, deoarece existau date şi indicii că bărbatul ar fi părăsit municipiul Bucureşti, deplasându-se pe raza judeţelor Vrancea, Braşov şi Prahova, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au găsit în judeţul Prahova. El a fost blocat în trafic şi imobilizat de către oamenii legii. Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar, în vederea executării pedepsei.

Bătaie în avionul companiei American Airlines, pentru o cafea