CTP - captură Digi24

Invitat la Digi24 pentru a comenta ultimele știri, CTP a ținut să le zică telespectatorilor că la intrarea în televiziune i-a fost măsurată temperatura. Un lucru absolut firesc zilelor pe care le trăim. Pentru a semnala neregulile pe care unii le fac, acesta compară evenimentul mai devreme menționat cu un altul, în care paznicul unui magazin a vrut să-l lase să treacă „nescanat” pentru că „n-are nimic”. Lucru care, firește, l-a deranjat pe CTP, rugându-l în repetate rânduri pe gardian să-i măsoare, totuși, temperatura.

„Am fost azi la magazin să-mi iau ceva, domnul de la intrare m-a văzut, m-a salutat și m-a lăsat să trec. Avea pistolul ăla de termoscanare, dar m-a lăsat să trec. L-am întrebat de ce: Domnule Popescu, treceți, dvs nu aveți nimic. A trebuit să mă rog de el să-mi ia temperatura”, a spus jurnalistul. 

CTP: „ Oamenii ăștia au tendința de a-și atribui informația”

„Pe scurt, nu gândesc. Mi-a zis mie unu de la scara 3, care are un cumnat, care are un prieten la cancelaria primului ministru. Lanțul ăsta informațional e securizat: da, dom’le, știu io, 100%. Oamenii ăștia au tendința de a-și atribui informația: O știu io, ascultă ce spun io, că am informații. Și îi mai adaugă și niște elemente în plus. E ca la telefonul fără fir. Pe lângă faptul că 5G emană covizi, covizii ăștia mai sunt și invizibili. Nu i-a văzut nimeni. Ăștia minte că i-a văzut, nu i-a văzut nimeni. În fiecare om există un povestitor care vrea să spună povestea lui”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Într-o notă ușor distopică, CTP a spus că oamenii care au o asemenea gândire nu pot fi schimbați, teorii ca „5G-ul îți dă Covid” fiind unele dintre cele mai epidemice de pe piață.

„Dom’le, e parerea mea. Ei îți spun o năsărâmbă, apoi vin cu dom’le, e parerea mea, un soi de acreditare a adevărului. Doresc ca ce spun ei să fie acceptat de cei din jur fără argumente. Asta e forța maximă a acestor inși cu funcția cognitivă superioară afectată: Bă, să faci așa că așa spun io”.

Citește și: Grapini, autoritate în domeniul medical, înspăimântată de termoscanere

#News