Iulia Sălăgean spune că Bianca Drăgușanu încearcă să-i facă rău lui Alex Bodi prin Daria Radionova

Războiul fostelor soții ale lui Alex Bodi

Invitată, în cursul serii trecute, la Xtra Night Show, cealaltă fostă soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean a declarat că, în opinia ei, Bianca Dăgușanu ar încerca, în mod deliberat, să-i facă rău lui Alex Bodi, încercând să o influențeze pe Daria Radionova și să o convingă să-i facă rău acestuia.

Iuia Sălăgean nu-i foarte sigură, însă bănuiește ceva

„Mi s-a părut foarte ciudat că Daria l-a acuzat cumva pe Alex că a spus că „faci conturi false și pui oameni să-mi scrie”. Mi s-a părut foarte ciudat, pentru că Daria nu are o experiență foarte lungă cu Alex, adică astea nu sunt de la Alex. Alex nu face așa ceva. Știu eu, că-l cunosc. Poate cineva îi șoptește în ureche Dariei, să nu cumva să fie o alianță între Daria și Bianca, așa simt eu, e părerea mea”, a spus Iulia Sălăgean pentru Antena Stars, citată de Spynews.ro.

Astfel, cu toate că nu este foarte sigură de afirmațiile pe care le face, Iulia Sălăgean declară, în dulcele stil românesc în care orice informație neverificată poate trece drept una reală, faptul că Bianca Drăgușanu s-ar chinui să-l discrediteze pe Alex Bodi, încercând, de asemenea, să o influențeze inclusiv pe rusoaica Radionova.

Ce spune rusoaica despre Bodi

Scandalul a început de la declarațiile pe care Daria Radionova le-a făcut, în direct, la o televiziune. „Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă”, a spus femeia care a adăugat că deși „l-a iubit din tot sufletul pe Alex Bodi, nu-și mai dorește să aibă de-a face cu el, pe viitor.

Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el.

Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi

Mai mult, aceasta spune că, dacă la început a încercat să-l ajute și să-i „spele imaginea” lui Bodi, acum ar fi renunțat la „acte de binefacere”, întrucât controversatul om de afaceri nu ar merita ajutor.

Citește și: Lavinia Pârva ne dă lecții de parenting