Alec Baldwin a ajuns o înțelegere cu familia Halynei Hutchins

.Soțul directoarei de imagine ucise susține că moartea acesteia a fost un accident teribil.

Actorul american Alec Baldwin a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins, pe care a ucis-o în octombrie 2021 cu un revolver pe care îl mânuia în timpul filmărilor la westernul „Rust”, potrivit ziare.com. Incidentul a zguduit Hollywood-ul, producţia filmului ” Rust” fiind reluată în ianuarie 2023, au anunțat producătorii.

 Actorul Alec Baldwin a anunțat pe Instagram că este „recunoscător tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestui caz tragic şi dureros”.

 În urma încheierii acordului, se încheie procesul civil intentat de familia Halynei Hutchins împotriva lui Alec Baldwin. Valoarea acordului negociat, care trebuie aprobat de un judecător, nu a fost dezvăluită.”Nu vreau să lansez alte incriminări sau să arăt vinovaţi (ori pe producători ori pe Alec Baldwin)”, a comentat soţul directoarei de imagine, Matthew Hutchins. „Suntem cu toţii convinşi că moartea Halynei a fost rezultatul unui accident teribil”, a spus acesta.

Baldwin și alții ar putea fi acuzați penal pentru moartea lui Hutchins, a declarat un procuror din New Mexico în septembrie. Anchetatorii s-au concentrat pe stabilirea persoanei care a mânuit pistolul cu care a tras Baldwin. Actorul din „30 Rock” și „Saturday Night Live” a negat responsabilitatea pentru moartea lui Hutchins și a spus că gloanțele reale nu ar fi trebuit niciodată permise pe platourile de filmare. Baldwin a spus că i s-a spus că arma era „rece”, un termen din industrie care înseamnă că este sigur de utilizat, și că nu a apăsat pe trăgaci.

Filmările vor fi reluate în ianuarie 2023, „cu toţi protagoniştii principali”, a spus Hutchins, acesta urmând să fie producătorul executiv

Filmările westernului, într-o fermă din Santa Fe (New Mexico), s-au transfiormat într-o tragedie după ce Alec Baldwin a folosit o armă care se presupunea că ar conţine doar gloanţe false, dar care a rănit-o mortal pe Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani.

Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a jucat în multe filme de acţiune. El a devenit renumit după portretizarea lui Donald Trump în emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC.

Utilizatorii WhatsApp nu vor mai putea realiza înregistrări sau capturi de ecran