În urmă cu mai bine de o săptămână, Laurette acuza că ar fi fost bătută de un bărbat într-o cameră de hotel, caz care făcea turul internetului, la momentul respectiv. În timp ce unii o compatimeau, alții o acuzau că, în realitate, ea ar fi de vină pentru ce s-a întâmplat în acea noapte.

Versiunea bărbatului acuzat de Laurette

Cei de la Cancan.ro au reușit să obțină dreptul la replică al bărbatului acuzat de Laurette că ar fi bătut-o în camera de hotel. Acesta o acuză pe femeie că l-ar fi tâlhărit: „Am depus plângere împotriva ei pentru tâlhărie. Mi-e scârbă unde s-a ajuns. După ce s-a îmbrăcat cu body-ul și și-a pus pantofii cu toc, a ieșit din baie și mi-a făcut s^% oral. Unul foarte prost, de altfel. Este extrem de slabă. Mi-a făcut s*& oral, apoi am făcut s*^ normal, se tot uita la telefon și apoi i-am zis «Nu pot să-ți dau banii ăștia». Atunci mi-a băgat mâna în bani, să-i bage în geantă. Nu puteam să-i mai iau de la ea. 7.500 de euro, banii mei, cu care am venit. Nici măcar nu am apucat să finalizez.”, a spus Marian Tătic, acuzatul, potrivit sursei citate anterior, relatând că se afla în camera de hotel cu Laurette pentru o partidă de s#x contraconst.

Astfel, Marian Tătic neagă că ar fi bătut-o pe Laurette, susținând că, în realitate, situația ar fi stat invers, acesta simțindu-se „tras în piept”. În plus, a mai spus bărbatul, bătaia acuzată de aceasta nu s-ar fi întâmplat: „Dacă aveam în cap să o violez sau să o omor, păi mă duceam unde voia ea? Ea se cunoștea cu aia de la recepție. Abia am reușit să iau plicul de la ea. Cum era să o las să plece cu banii mei? Am 1.90 metri înălțime și 100 de kilograme. Păi eu voiam să o bat? Nici vorbă că am băgat-o cu capul în toaletă. Acolo abia intră un porumbel, mergem acolo și vă arăt”, a completat Tătic.

Tătic ar fi fost lovit peste… „botic

Bărbatul susține că cel care ar fi fost agresat fizic ar fi fost, în realitate, el. „Eu am încercat să-mi iau banii înapoi, m-a lovit cu cotul în gură, m-a mușcat… O să-mi scot și certificat medico-legal. Cum să o desfigurez în bătaie? Nu are nimic, cu excepția unor zgârieturi pe genunchi și la mâini. La mâini am și eu, că m-a ținut de ele. Eu voiam doar banii, nimic altceva. De ce m-am dus cu ea la hotel? Păi dacă voiam să discut cu ea, nu mergeam la o cafenea? Mergeam la hotel?”, a concluzionat acesta, conform Cancan.ro.

Citește și: Laurette, bătută crunt într-o cameră de hotel din Capitală