Florin Oancea, primarul Devei CORONAVIRUS
Florin Oancea, primarul Devei

Confesiunile lui Florin Oancea, primarul care s-a vindecat de Coronavirus

După cum bine știm, există deja vești bune și-anume faptul că mulți dintre cei ce s-au trezit infectați cu Coronavirus s-au vindecat deja. Despre ei mai puțin se vorbește. Însă, dacă este vorba despre personaje cunoscute ca Lucian Heiuș sau ca primarul Devei, Florin Oancea, lumea devine brusc interesată. Nu condamnăm pentru că știm foarte bine cum stă treaba cu celebritatea.

Astfel, după ce Lucian Heiuș anunța cu câteva zile în urmă că a scăpat de pericolul numit COVID-19, iată că e rândul primarului Devei să ne dea vestea bună. Atât el, cât și fiica sa fuseseră diagnosticați cu aproximativ o săptămână în urmă ca fiind purtători ai virusului. Între timp, amândoi au fost declarați vindecați, fiind printre cei norocoși.

Ceea ce i-a dat primarului ocazia să facă câteva confesiuni despre situația în care ne aflăm. Așadar, Florin Oancea a povestit despre adevărata problemă a COVID-19, problemă ce constă în faptul că mulți dintre cei diagnosticați nu prezintă simptome, cu toate că sunt purtători. În aceste condiții, neștiind că ești infectat cu Coronavirus, nici nu vei avea intițiativa de a cere să fii testat, putând în acest fel să îl transmiți altora mai departe.

„Am fost bolnav eu și fiica mea și încă două persoane. Am fost nesimptomatici toți 4 și cât am stat în spital în Timișoara am discutat cu cadrele medicale și mi-au spus că 80% din cei care au COVID 19 nu au niciun simptom. Din punctul meu de vedere, aici este pericolul, că mulți oameni pot avea fără să aibă simptome și mulți nu sunt testați.” a declarat Florin Nicolae Oancea, primarul Devei.

Citește și: Lucian Heiuș s-a vindecat de Coronavirus

Foto

#News