Hârtie, Canon și vin în depozitele Economat Sectorul 5

Se pune praful pe copiatoarele uitate în Rahova

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a mai făcut o razie prin depozitele Economatului. De data aceasta, la unitatea din Rahova, unde a descoperit din nou sute de topuri de hârtie, pe care le consideră „un blestem”, dar și mii de sticle de vin din 2009, nevândute, estimate la peste 100.000 de lei. Totodată au fost găsite cinci copiatoare cu scaner, despre care nimeni nu pare a ști ceva.

Acestea se trag pe dreapta. Vreau listă, pentru că aici este o valoare mare. Luni, până în ora 13.00, vreau note explicative. Vă uitați în contabilitate, care le este valoarea, dar mai ales, vreau să știu în ce bază Economat a putut să cumpere aceste copiatoare”, a spus primarul Piedone.

Totodată, în depozitul din Rahova au fost găsite borcane cu zacuscă, dulceață și compot, toate expirate, în valoare de peste 22.000 de lei.

Epopee, dar până când

„Oriunde găsim câte un spațiu ce aparține Economat, descoperim și mii de topuri de hârtie, cutii de arhivare sau detergenți. Nu mai vorbesc de faptul că aceste locuri ar trebui să fie închiriate sau folosite de și pentru cetățenii din sector. Am găsit și zeci de tarabe noi care zac acoperite de praf, în loc să fie folosite în piețele de pe raza sectorului. Tot la depozitul din Rahova sunt 5 copiatoare dotate cu scanner despre care nu se știe absolut nimic, cine le-a achiziționat, de ce sunt depozitate la Economat sau de ce nu au fost folosite până acum. Voi verifica în continuare toate aceste spații ce aparțin societății, pentru că blestemul Economat Sector 5 SRL trebuie să se încheie cât mai curând”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Epopeea de la Economat face pași importanți pentru a se încheia, mai ales de când la conducerea societății subordonate CL Sector 5 a venit Gabriel Crețu, care face „curățenie” în neregulile descoperite de Piedone după preluarea mandatului de primar.

Citește și: Piedone, Economatul și pinguinii din sectorul 5