donald trump usa
Donald Trump / SURSĂ FOTO: Facebook Donald Trump

Într-o lume în care suntem prea mulți și prea flămânzi, iată că președintele american, Donald Trump, devine primul președinte al Statelor Unite care se laudă că va participa vineri la „Marșul pentru Viață”, în principiu o manifestație contra dreptului femeilor de a face avort.

„Preşedintele Donald Trump va fi primul preşedinte din istorie care va participa la Marşul pentru viaţă”, se declară într-un comunicat postat pe Twitter de către reprezentanții Casei Albe.

Așadar, cu îndemnul „Ne vedem vineri!”, Donald Trump îi calcă pe urme adjunctului său, vice-președintele american, Mike Pence, mare susținător al marșului anti-avort de asemenea, și participant, la rându-i, în 2017 la un astfel de marș.

Conform statisticilor, în momentul de față populația globului a ajuns la 7,8 miliarde de oameni, în condițiile în care, în anii ‘50, aceeași planetă suporta doar 2,5 miliarde de oameni. O evoluție surprinzătoare am putea spune, având în vedere că de atunci au trecut numai 70 ani.

Astfel, în aceste condiții, scuzați-ne dacă nu înțelegem cum natalitatea a scăzut, așa cum tot auzim din gurile autoprocalamaților salvatori ai omenirii!

Firește, în anumite regiuni ale globului natalitatea a scăzut într-adevăr vertiginos, însă aici nu rata avorturilor fiind cauza, ci condițiile economice și sociale. Oamenii pleacă, iar cei care rămân nu-și mai doresc copii pentru că nu au cu ce să-i crească.

În 2020, când cu toții ar fi trebuit să ne îndreptăm înspre un univers al cunoașterii și al acceptării semenilor noștri așa cum sunt ei, avem parte de Marșuri Anti-Avort susținute de către unul dintre cei mai importanți oameni ai planetei. Indivizi ce vor să pună sechestru pe dreptul fiecărui om de a face ce dorește cu viața lui, indivizi care au impresia că atât timp cât te-ai născut cu uter, este dreptul lor legal să ți-l programeze după bunul lor plac.

În ziua când îi vom lăsa pe ceilalți să decidă singuri ceea ce vor să facă cu propria viață, în ziua aceea ne vom putea numi evoluați. Până atunci, trăim într-un distopie scrisă parcă de Margaret Atwood. Haideți să facem copii, pe care mai apoi să-i creștem și să-i trimitem în războaie!

#News