Radu Mazăre

Băgat la răcoare pe motivul dosarului plajelor, după ce-a fugit prin țările calde de teama inevitabilului, iată că Radu Mazăre, asemenea prietenului său de la Rahova, Liviu Dragnea, se dovedește și acesta a nu avea simțul ridicolului și dorește să fie eliberat. Pesemne că acesta ar fi suferit deja prea mult și consideră că a și-a ispășit pedeapsa, pentru că altfel nu ne explicăm următoarele.

Acesta se prezintă deosebit de nemulțumit cu privire la pedeapsa pe care trebuie să o execute, așadar își dorește să fie eliberat. Fostul primar al Constanței cere în instanță să fie lăsat în libertate, după ce Curtea de Apel din București i-a respins contestația de eliberare. Cu toate că în 2019, Mazăre și-ar fi retras acțiunea, el revine acum.

Iată ce se preciza în 2019:

„Ia act de retragerea cererii de redeschidere a procesului penal, formulate de petentul-condamnat Mazăre Radu Ştefan, privind dosarul nr. 6536/2/2008 al Curţii de Apel Bucureşti-Secţia a II-a Penală . În baza art. 275 alin. 2 C.p.p. obligă petentul-condamnat la plata sumei de 200 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat.

Onorariul apărătorului din oficiu în cuantum de 627 lei se suportă din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 05.12.2019″, după cum se arată într-o notare a judecătorilor CAB.

#News