Elena Băsescu
Elena Băsescu

O oaie, o lebădă dezorientată, un măgar supărat pe viață, un tractor și un tir: EBA nu se rezumă la dicuțiile cu bipezii, cu oamenii sau cu formele de inteligență.

Alege și regnul animal, dar și obiectele inanimate. Face tot ce-i stă în putere pentru a convinge și votanții, dar și pe cei fără drept de vot.

Fiica mai mică a fostului președinte Traian Băsescu este în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Așa cum par să o susțină camioanele, bețivii incerți de la cârciuma din sat și măgarul fără drept de vot, așa o susține și tati.

După o lungă absență de pe scena politică, toamna lui 2020 ne-o readuce „în lumina reflectoarelor politice” pe Elena Băsescu, fata fostului președinte al României, Traian Băsescu. Împinsă, parcă, de la spate mereu de „tăticul”, „EBA” a ieșit în evidență mai degrabă din pricina greșelilor gramaticale și a vieții personale, cea dezbătută de presa de scandal, din punct de vedere politic fiind fadă și anostă, în totală contradicție cu Traian Băsescu, de la care pare să nu fi moștenit nici „vorbărita cronică”, nici capacitatea de „a te întoarce din cuvinte”.

HashtagNews, 2020

Momente comice cu Elena Basescu, in campania electorala. Fotografii cu oaia, cu magarul, cu o lebada si cand pune pliante pe excavator

”Fiica mea este singură, divorțată și are trei copii și îi crește. Dacă vrei să crești trei copii, îi crești. Și nu plecați de la premiza că îi da tată bani. Nu. Are și o mică firma care are succes tot mai mare. Uite că are trei copii. Nu e scuză că nu ai condiții să crești copilul. Ai condiții să crești trei copii. Văd că ii crește destul de bine”, declara cu mândrie Traian Băsescu despre Elena Băsescu.

Singură și divorțată fiind, este lesne de înțeles că a ajuns să vorbească și să convingă bețivul de serviciu sau vreo găină incertă politic.

Elena Băsescu nu se oprește doar la o campanie fără acțiuni și fără dovezi. Orice persoană, capră, macara este pozată și trântită pe pagină ei de socializare. Și nu oricum, ci pe tocuri.

EBA nu se teme de cârciumă din sat și are timp pentru discuții politice și cu un excavator pe care lipește pliante, cu sau fără acordul acestuia.

În momentul în care rămâi fără public votant, îi alegi pe cei care nu cuvântă. Și, până la urmă, Elena lui Traian nici nu greșește. Că nu e nicio diferență între o turmă de oi și o turmă de băsiști.

Citește și: Profil de candidat – Elena Băsescu, pentru Camera Deputaților, din partea PMP

#News