Scârbit, obosit sau doar cu o eternă nevoie de atenție, Becali decide să se supere pe presă. Și face și o ultimă declarație. Din mărinimie sau din dorința de a fi lăsat în pace.

Nu există vârstă de pensionare pentru latifundiarul din Pipera, dar există o vârstă la care fiecare alege să ia o pauză. Pentru unii este o vârstă fragedă, încărcată cu depresii și silă. Pentru alții intervine o oboseală caracteristică stilului de viață. De regulă, este o etapă care apare în viața fiecărei vedete. Sau, poate fix talentul cu care genstionezi banii ajunge să devină obositor. Asta dacă nu ești chiar vedetă.

Pentru Gigi a venit vremea să fie bunic full-time și să pună pe pauză afacerile și relația cu presa. De fapt, relațiile cu presa.

Gigi Becali consideră că o colaborare cu presa s-ar numi act de caritate. A ajuns la concluzia asta după multe articole pro, dar și multe contra. Că este doar o fază sau a decis că familia ar fi mai importantă decât afacerile, Becali preferă să se dea deoparte și să-și petreacă viața în liniște.

“Tată, vă rog din suflet să mă lăsați. Presa a ajuns rău de tot și eu prefer să stau deoparte. Am renunțat până și la televizor, nu mai am. Pentru că sunt scârbit de tot. Cine sunt eu, să salvez lumea? Pe mine mă știu 22 milioane de români. Nu le pot rezolva problemele tuturor.

Am dat «block» tuturor ziariștilor. Vreau să-mi trăiesc viața în liniște. Voi sunteți ultimii cu care mai vorbesc. Vă rog să uitați de mine. Gigi Becali nu mai vă face vouă subiecte. Regret că ajung să anunț prin telefon. Nu vreau să jignesc pe nimeni. Am renunțat la televizor, habar nu am ce se mai petrece”, a declarat Gigi Becali pentru CANCAN.RO.

Citește și: Snobii preferă bolidul de lux. Maia Morgenstern preferă metroul

#News