Captură video: Youtube/Dobrogea TV
Captură video: Youtube/Dobrogea TV

Societatea RAJA a publicat programul Fanfarei ”Muzica Apelor” pentru lunile august și septembrie, precizând că, atât constănțenii, cât și turiștii aflați pe litoralul românesc sunt așteptați cu noi concerte și surprize.

Distracția la malul mării continuă cu noi concerte ale Fanfarei Muzica Apelor”, a precizat RAJA.

Societatea RAJA: ”Vacanța de vară încă nu s-a încheiat, așadar puteți opta pentru a fi invitații de onoare ai unor seri muzicale de neuitat oferite de renumita fanfară constănțeană”

Artiștii își acordează din nou instrumentele pentru a oferi publicului de pretutindeni cele mai inspirate interpretări ale unor marșuri militărești, valsuri și cântece de altădată.

Repertoriul va cuprinde, de asemenea, celebre fragmente desprinse din muzică de film, elemente din folclorul autentic și ritmuri cazone.

Porniți deci cu bună dispozițiecătre muzică de calitate! Publicul este invitat și pe ringul de dans, astfel încât atmosfera din cadrul reprezentațiilorsă fie una cu adevărat spectaculoasă. Creați momente deosebite alături de Fanfara ”Muzica Apelor”, mai ales acum când vara se pregătește să renunțe la soarele arzător și să cedeze locul toamnei, renumită pentru culorile și melancoliile ei!”, se arată în comunicatul emis de Biroul de Comunicare al societății RAJA.

Concertele Fanfarei “Muzica Apelor” se vor desfășura după următorul program:

Vineri – 25 august 2023, ora 19.00: Piața Far Constanța;

Sâmbătă – 26 august 2023, ora 19.00: PiațaOvidiu – Muzeul de Istorie Națională și ArheologieConstanța;

Vineri – 01 septembrie 2023, ora 19.00: Faleza CazinouluiConstanța;

Duminică – 03 septembrie 2023, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța;

Vineri – 08 septembrie 2023, ora 19.00: Piața Far Constanța;

Sâmbătă – 09 septembrie 2023, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.