Călin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ironic la adresa președintelui Klaus Iohannis

Din când în când, Călin Popescu Tăriceanu dă dovadă de umor. Culmea este că de data aceasta umorul este de factură împrumutată de la unul dintre cei ce i-au comentat postările pe pagina personală de Facebook. Nu vă îngrijorați, liderul ALDE nu-și asumă umorul, ba dimpotrivă, recunoaște că cititorii săi au umor, drept pentru care îi citează.

Tăriceanu își citează comentatorii de pe pagina de Facebook

„Am văzut că este mare mare tam tam în legătură cu faptul că dl Iohannis nu a purtat masca la recentul Consiliu European. Explicația cea mai bună am văzut-o într-un comentariu de pe pagina mea: dl Iohannis nu are nevoie să poarte mască pentru că, dacă nu are nimic de spus, poate să tacă și fără mască! Genial!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

O fotografie dintr-o mie

Fotografia controversată a președintelui Iohannis

Chiar și-așa, poate că ar trebui să privim toată situația în ansamblu înainte să scoatem din context o fotografie dintr-o mie. Desigur, pe Călin Popescu Tăriceanu îl putem înțelege. Dumnealui se află în Opoziție și va încerca, cu orice preț chiar, să discrediteze orice mișcare ce nu-i venită din tabăra sa. Cu toate astea, chiar dacă eforturile și ironiile liderului ALDE sunt de înțeles, nu înseamnă că informațiile sunt și 100% corecte, ele fiind scoase din context.

Iată doar două dintre fotografiile celorlalți lideri europeni, nepurtători, la rândul lor, de măști.

Mai mult decât atât, analizând toate celelalte fotografii în care apare președintele Klaus Iohannis, constatăm, după cum au semnalat-o și alții, de altfel, că acesta ar fi purtat mască în repatate rânduri. Mai puțin în celebra fotografie, ce-i drept.

Desigur, președintele Iohannis nu se face mai puțin vinovat pentru faptul că în acea fotografie a ales să nu poarte mască. Chiar și-așa, o simplă comparație cu personaje ca Rădulescu „Mitralieră”, Marcel Ciolacu, Victor Ponta sau Irinel Stativă și Ioan Solomon, poate n-ar strica.

Citește și: Procurorii au dat liber la postarea de secrete de securitate națională pe Facebook

#News