Liviu Dragnea la Galați - Foto: Iulia Kelt

Privind din afară, de-acolo de unde lucrurile au darul de a fi văzute mai clar, observ că cei de la PSD continuă să aibă o problemă de imagine pe care, din păcate pentru aceștia, nu au reușit să o spele în totalitate odată cu plecarea lui Liviu Dragnea la pușcărie. Cu toate că venirea lui Marcel Ciolacu părea să aducă un suflu nou partidului, din când în când, cetățenilor le este amintit cam cât de bine le era pe vremea guvernărilor PSD. Iată, poate, una dintre cele mai neinspirate strategii de reclădire a imaginii și a încrederii.

Guvernele PSD despre care se vorbește sunt acelea care, cel puțin în ultima decadă a guvernărilor social democrate, au fost învârtite de Liviu Dragnea care obișnuia să scoată castanele din foc cu mâinile altora. Da, tot acel Liviu Dragnea care a strâns mai mulți oameni la un loc în Piața Victoriei decât Michael Jackson în concert. Cu diferența că la concertele megastarului fetele leșinau de plăcere și de emoție, nu din pricina lacrimogenelor.

Ideea de bază a reformării unui partid ar trebui să fie una bazată pe viitor, pe schimbare, nu pe trista amintire a unor vremuri tulburi marcate de proteste, de violențe și de controverse.

Așadar, într-un ultim mesaj postat pe pagina lor de Facebook, cei de la PSD fac o comparație între guvernările PSD și cea prezentă, aparținâd PNL, sugerând faptul că liberalii ar fi cu mult sub ceea ce au reușit social democrații să fie, la momentul respectiv.

PSD: „PSD a crescut nivelul de trai, PNL distruge puterea de cumpărare”

”Guvernele PSD au construit permanent noi locuri de muncă, folosind creșterea economică pentru a mări veniturile românilor. În 8 luni la guvernare, PNL a irosit totul!

Cu #PSD, românii au câștigat permanent mai bine, iar veniturile au crescut în ultimii ani într-un ritm neatins în istoria modernă a țării. În schimb, #PNL a sufocat economia, generând peste 1 milion de șomeri. Pentru liberali, și pensionarii sunt doar un balast bugetar: au refuzat să majoreze pensia minimă și se opun măririi cu 40% a pensiilor din 1 septembrie.

PSD a crescut nivelul de trai, PNL distruge puterea de cumpărare în special a celor mai nevoiași: țin pe loc totul, dar dau frâu liber scumpirilor.

PNL nu doar că a scăpat de sub control pandemia, dar a îngropat economia!

#Guvernați, NU doar blocați!”, scriu cei de la PSD, pe pagina lor oficială de Facebook.

Citește și: Marian Vanghelie nu uită! Atacă Primăria Capitalei și pe Victor Ponta

#News