Scandal la șaormerie/Sursa foto: captură video Digi24

Adrian „Șaorma” Solomon se consideră nevinovat. Sau parțial nevinovat, firește. Pentru că recunoaște, totuși, că ar fi trebuit să poarte mască atunci când a decis că-i rost de o șaoma de seară, întâmplată pe la miezul nopții.

Partea tristă este că, într-o lume utopică, Adrian „Șaorma” Solomon ar fi fost băiatul de dincolo de tejgheaua șaormeriei. În lumea noastră, cea cu fundul în sus, Solomon e deputat PSD. Același deputat PSD care face scandal și sfidează atât angajații fast-food-ului din centrul Capitalei, cât și forțele de ordine. „3 luni de școală”, le spune vasluianul certăreț polițiștilor, amintind și de-o oarecare ierarhie „feudală”.

A, și să nu uităm de faptul că polițiștii sunt plătiți din banii domnului Solomon, ori cel puțin așa susține acesta. Haideți să-i amintim faptul că atât polițiștii (care nu au salarii foarte mari), cât și „dumnealui”, sunt plătiți din banii noștri, ai tuturor. Iar dacă un polițist se dovedește util „la casa omului”, un impertinent gălăgios cu siguranță, nu.

Câte șaorme poate să-și cumpere Solomon din 141.636 lei, echivalentul salariului de deputat pe un an, oare?

Linșaj mediatic marca Orban: Solomon a găsit explicația

„Poate primesc odată procesul verbal să pot să mă apăr. Deocamdată văd că e un linșaj mediatic care se pare că are la bază cele 140 de milioane de euro date de către Guvernul Orban ca să cumpere presa.

Dacă pentru asta au dat banii, înseamnă că i-au dat degeaba. Puteau să folosească banii pentru lucruri mai interesante decât să înjure toată ziua presa pe Solomon și pe Stativă”, a declarat Solomon pentru publicația Barladulmeu.ro.

„Șaormă” nu e la prima lui impertinență

În 2016, același deputat-șaormar o jignea pe Iolanda Stăniloiu, secretar de stat în Ministerul Muncii, întrebând-o dacă este „bunica care ne ceartă”. Exemplele sunt, așa cum era de așteptat, mult mai numeroase de atât; acesta este doar unul dintre cele multe.

Singurul regret al lui Adrian „Șaorma” Solomon: că n-a purtat mască

„Dacă am un regret în urma episodului respectiv, acela este că nu mi-am pus masca la intrare, astfel încât să nu dau posibilitatea unor interpretări de acestea exagerate. Însă acolo este o problemă. Conform legii, restaurantele sunt închise. Fast-food-urile servesc la geam.

Acea platformă funcționa ca o terasă semi-acoperită, căci dacă era complet închisă nu aș fi putut să intru, nu? Iar la terasa nu e obligatoriu să porți mască. Sunt mai multe lucruri de lămurit, dar asta o voi face după ce voi vedea procesul-verbal, pe care nu l-am primit nici la ora asta”, a mai spus Solomon, pentru aceeași publicație din Bârlad.

Citește și: Solomon și Stativă, deputații scandalagii, s-au lins pe degete de susținerea PSD

#News