Marcel Ciolacu - PSD

Cu toate că acum câteva săptămâni, Marcel Ciolacu o dădea din colț în colț atunci când era întrebat despre eventualele măsuri de sancționare a deputaților „șaormă”, Irinel Stativă și Adrian Solomon, iată că evenimentul de ieri, cel în care deputatul „Mitralieră” Cătălin Rădulescu repeta figura, refuzând să poarte mască și aducând injurii unui polițist, avea să-l convingă pe președintele interimar al PSD că niște măsuri trebuie, totuși, luate.

Marcel Ciolacu: „Trebuie să existe o schimbare de atitudine și comportament în activitatea partidului”

Pe scurt, Marcel Ciolacu își dorește o reformă a lipsei de bun simț a unora dintre membrii de partid. Chiar și-așa, eventualele măsuri vor fi luate numai dacă la congres se va decide păstrarea acestuia în funcție. „După congres, dacă actuală conducere va fi confirmată, va asigur că toți cei care vor face partidul de rușine prin comportamentul lor în spațiul public vor fi indepartati.”, a mai spus acesta.

„Declaratiile și gesturile iresponsabile care anulează muncă multor colegi care își fac treabă cu cinste nu vor mai fi tolerate”, a adăugat Ciolacu într-o ședință cu șefii PSD ai filialelor județene.

Rămâne de văzut dacă atitudinea lui Marcel Ciolacu va rămâne constantă și după (dacă) va fi ales drept președinte PSD.

Citește și: Ponta își dorește „amenzi usturătoare rețelelor sociale și site-urilor care nu iau măsuri de prevenție”

#News