Horoscop azi, duminică 23 aprilie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest determinant al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Gemeni cu planeta Saturn de pe Pești. Acest unghi astral ne vorbește de: severitate, inhibare, pesimism, încăpățânare, frustrare, egoism, răceală afectivă, necazuri și blocaje. Soluția depășirii turbulențelor aduse de către acest marcaj astrologic mai problematic stă, în principal, în dezvoltarea și cultivarea unor trăsături și calități ce țin de: încredere de sine, stăpânire de sine, reziliență, determinare, răbdare, perseverență, înțelepciune, ponderație și stăruință.

BERBEC

Puteți resimți o stare mentală cumva mai agitată și tensionată. Totodată, puteți întâmpina și unele mici probleme de comunicare! Din păcate, mai puteți atrage și dușmănia ascunsă a unei persoane mai în etate!

TAUR

Vi se pot reliefa unele mici dificultăți de ordin material, financiar. Există și riscul unui conflict mai dur cu un prieten mai în vârstă sau doar mai vechi.

GEMENI

Puteți manifesta un comportament cam imatur și capricios! Ar fi de foarte bun augur dacă ați încerca să fiți ceva mai practici, logici și organizați! În cele ce țin de profesie se poate releva un blocaj mai important!

RAC

Încercați să vă ocrotiți ceva mai atent starea de sănătate. Vi se pot reliefa unele probleme ce țin îndeosebi de sistemul digestiv, iar în cazul femeilor și de sâni. Nu vă este, sub nici o formă, o zi indicată pentru călătorii pe meleaguri străine!

LEU

Vă puteți aștepta la unele dificultăți în relația cu o prietenă mai matură. Nu este o zi prielnică pentru acțiuni și activități de grup. Aveți și un risc mai înalt de accidente, deci fiți ceva mai grijulii!

FECIOARĂ

Vi pot reliefa unele mici neajunsuri de ordin social, public! Relația cu șefii poate cunoaște o ușoară tensionare. În viața maritală vi se pot ivi unele divergențe chiar severe!

BALANȚĂ

Nu aveți o zi tocmai oportună pentru studiu, evaluări și călătorii. Puteți primi și o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai matură de la mare distanță! La locul de muncă vi se poate reliefa un conflict cu o persoană mai în etate.

SCORPION

Aveți parte de un mic risc de accidente din neatenție, deci fiți ceva mai precauți! Puteți resimți și o stare emoțională ușor cam tensionată. Și în dragoste vi se pot prezenta unele divergențe mai serioase!

SĂGETĂTOR

Vi se arată o zi mai aspră în viața maritală! Nu este o zi fastă pentru afaceri, tranzacții, negocieri, contracte și alte treburi ce țin de acte în general. Vi se mai pot releva și unele necazuri legate de o persoană mai vârstnică din familie.

CAPRICORN

Îngrijiți-vă ceva mai atent de sănătate! La locul de muncă puteți întâmpina ușoare tensiuni în relația cu o colegă mai matură! Fiți ceva mai diplomați, dar și mai pozitivi, în comunicare!

VĂRSĂTOR

Din nefericire, vi se preconizează o zi ceva mai dificilă în viața romantică. Totodată, vă puteți resimți și cumva mai puțin populari și apreciați. Încercați să fiți ceva mai chibzuiți și moderați cu gestionarea bugetului!

PEȘTI

Vi se pot reliefa unele mici probleme legate de o femeie mai în etate din familie! Nu este o zi de bun augur pentru a vă ocupa de treburi ce țin de casă. Încercați să vă mai temperați eventualele porniri egoiste, ursuze și critice!

Horoscop HashtagNews