Bărbat de 37 de ani, anchetat pentru întreținerea de relaţii sexuale cu o minoră

Din locuinţa acestuia au fost ridicate telefoane mobile şi medii de stocare

Un bărbat de 37 de ani este cercetat de poliţiştii din judeţul Dolj după ce ar fi avut relaţii sexuale cu o fată de 15 ani. În cadrul anchetei a fost efectuată o percheziţie la locuinţa acestuia, fiind ridicate telefoane mobile şi medii de stocare, potrivit g4media.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi, în luna martie, printr-un denunţ depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, despre faptul că, în 27 ianuarie, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Desa, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 15 ani, din aceeaşi localitate.

“La data de 21 aprilie, poliţişti din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 37 de ani, din comuna Desa, ocazie cu care au fost ridicate mai multe telefoane mobile şi medii de stocare ce urmează a fi expertizate”, a anunţat IPJ Dolj. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Chiparos în vârstă de 5.000 de ani, dovada adaptării la schimbările climatice