Descinderi în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Vâlcea, la proxeneți şi cămătări 

Printre cei ridicați de poliție se află și Florin Salam, celebrul cântăreț de manele, potrivit unor informații pe surse.

Percheziţii au loc în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Vâlcea, la persoane suspectate de proxenetism şi cămătărie. Oamenii legii fac unsprezece percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Vâlcea, într-un dosar de proxenetism şi cămătărie, zeci de persoane fiind căutate pentru a fi duse la audieri. Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 24 Poliţie pun în aplicare, miercuri, 11 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Vâlcea, precum şi 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru proxenetism şi cămătărie, potrivit stiripesurse.ro.

Printre cei ridicați de poliție se află și Florin Salam, celebrul cântăreț de manele, potrivit unor informații pe surse. Acesta ar fi fost client al unor prostituate din dosar.

”În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în Sectorul 5, dar şi în alte localităţi din ţară, obţinând foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi, care ar fi fost desfăşurată de mai multe femei. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă şi termen de restituire”, a arătat Poliţia Capitalei. În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează să fie duse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Radu Andronache, comisar șef al Direcției Generale Anticorupție, reținut de DNA pentru că ar fi cerut 20.000 de euro pentru a facilita angajări la Spitalul Județean Târgoviște și Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița