16 persoane au ajuns la spital după ce au consumat prăjituri cu marijuana la o petrecere

Șase persoane au ajuns la spital cu ambulanțele, doi cu SMURD-ul, iar opt pe cont propriu.

O petrecere privată organizată de un om de afaceri la restaurantul unui hotel din Râmnicu Vâlcea s-a terminat la scurt timp cu intervenția medicilor și polițiștilor. La evenimentul ce a avut loc sâmbătă, 21 ianuarie, au participat circa 70 de persoane. În jurul orei 20.30, 16 persoane au acuzat stări de rău, motiv pentru care au sunat la 112, potrivit ziare.com.

Șase persoane au ajuns la spital cu ambulanțele, doi cu SMURD-ul, iar opt pe cont propriu. Aceștia au vârste cuprinse între 20 și 52 de ani și ar fi consumat prăjituri olandeze cu marijuana.

”Prezintă simptomele unei intoxicații cu substanțe necunoscute. În urma testelor făcute se pare că ar fi substanțe opiacee. Starea lor este stabilă, sunt sub supraveghere”, a declarat Dr. Dan Ponoran, manager Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea.

Potivit unor surse, 15 petrecăreți ar fi ieșit pozitivi la marijuana. Este vorba despre7 bărbați și 8 femei, care au vârste cuprinse între 20 și 52 de ani, din Prahova, Vâlcea și București.  Imediat, la spital au ajuns și polițiștii de la crimă organizată. Directorul hotelului a declarat că nu știe nimic despre sevirea unor prăjituri cu marijuana.

Templul de la Machu Picchu, închis de autoritățile din Peru