Horoscop azi, vineri 21 octombrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral determinant al zilei este redat de cuadratura Soarelui de pe Balanță cu planeta Pluto, în retrogradare, de pe Capricorn. Acest aspect celest ne vorbește de: frustrări, stres, irascibilitate, duritate, frământări, manipulare, încăpățânare, fanatism și cruzime. Pentru a mai tempera din tendințele nefaste ale acestei zile mai agitate, astăzi va trebui să ne arătăm cumva mai echilibrați, calculați, raționali, calmi, răbdători, înțelepți și rezistenți sub raport mental și emoțional.

BERBEC

Vi se pot prezenta unele neînțelegeri destul de severe în viața maritală! Nu este o zi cu noroc pentru afaceri, tratative și negocieri! Se mai poate ivi și un conflict urât cu șefii!

TAUR

Puteți resimți unele probleme de sănătate mai serioase! La locul de muncă puteți intra în conflict cu un bărbat cu autoritate! Ar fi de bun augur dacă ați fi ceva mai flexibili în idei și în principii!

GEMENI

Din nefericire, astrele vă preconizează o zi cu destul de multe supărări în plan romantic, amoros! Totodată, vi se mai relevă și un risc destul de semnificativ de incidente ori accidente, deci încercați să fiți ceva mai prevăzători!

RAC

Există riscul unui conflict mai aprig cu un bărbat cu putere și cu autoritate din familie! Nu este o zi de bun augur pentru proiecte majore legate de casă! Fiți ceva mai înțelegători și mai concilianți în caz de conflicte în viața de cuplu!

LEU

Puteți primi o veste mai puțin bună de la sau despre un bărbat mai influent și prestigios! Nu este, per general, o zi de bun augur pentru raporturi sociale! Fiți mult mai atenți cu sănătatea!

FECIOARĂ

Încercați să fiți ceva mai echilibrați și economi în cheltuieli! Vi se poate releva și un potențial conflict cu un prieten mai tânăr! În viața romantică vi se pot prezenta unele evenimente cam dezamăgitoare!

BALANȚĂ

Vă puteți arăta cumva mai aroganți, vanitoși și orgolioși, fiind necesar să vă corectați comportamentul! Din nefericire, vi se mai relevă și unele potențiale deranjamente gospodărești!

SCORPION

Încercați să fiți ceva mai optimiști și voioși! Nu vă lăsați dominați de griji și de gânduri rele! Fiți ceva mai echilibrați și temperați în judecată, precum și în comunicare și în discurs!

SĂGETĂTOR

Din păcate, vi se poate reliefa o ceartă cu un prieten mai influent și asertiv! Folosiți-vă talentele, aptitudinile, abilitățile și competențele doar înspre scopuri pozitive, nobile! Fiți ceva mai atenți și cu banii!

CAPRICORN

Vi se pot arăta unele necazuri destul de semnificative sub raport profesional și social! Nu amplificați eventualele divergențe cu șefii! Puteți reliefa și un comportament cam fanatic, încăpățânat și malițios!

VĂRSĂTOR

Nu aveți o zi bună pentru studiu, examinări și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai nefavorabilă despre ori de la un bărbat de pe alte meleaguri! Puteți atrage și dușmănia secretă a unor personaje foarte periculoase!

PEȘTI

Vă puteți arăta cumva mult prea dominanți, capricioși și plini de sine, fiind necesar să vă mai înfrânați tarele firii! Evitați să vă împrumutați major! Se mai pot reliefa și unele evenimente destul de primejdioase legate de un prieten bun!

Horoscop HashtagNews