Horoscop azi, vineri 23 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul astrologic central al zilei este oferit de conjuncția Lunii cu Soarele de pe zodia Capricornului, marcând, prin această poziție celestă, fenomenul de Lună Nouă. Această specială conjunctură astrală a luminariilor ne vorbește de posibilitatea unui nou început, a unui restart general. Este, prin urmare, o zi prielnică acelora ce doresc să repornească, cu entuziasm și însuflețiți de speranță, pe un nou drum, pe o noua cale ori pe o nouă direcție în viață!

BERBEC

Este o zi de foarte bun augur mai ales pentru acei nativi care realizează în această perioadă mari schimbări profesionale! Vi se mai relevă și o consolidare în planul imaginii publice!

TAUR

Aveți parte de o zi foarte norocoasă pentru călătorii în străinătate, îndeosebi spre meleaguri pe care nu le-ați mai vizitat! Este o zi potrivită și pentru a vă dedica unor cercetări de ordin intelectual sau chiar și spiritual!

GEMENI

Puteți rezolva cu succes o chestiune ce ține de un împrumut sau de un ajutor financiar! Din păcate, vi se prezintă și un risc mai semnficativ de incidente sau accidente, așadar fiți ceva mai prudenți!

RAC

Deosebit de susținuți astrologic vor fi îndeosebi acei nativi ai zodiei care încep astăzi o nouă relație de cuplu! Este o zi foarte prielnică și pentru aceia care se lansează într-o nouă afacere sau întreprindere!

LEU

Puteți resimți o schimbare majoră în planul sănătății! La locul de muncă foarte probabil veți întâmpina situații și posturi noi! Este o zi de bun augur și pentru activități domestice.

FECIOARĂ

Este posibil chiar să vă îndrăgostiți în această zi! Este o zi foarte favorabilă mai ales pentru doamnele ce își doresc un copil, având parte de o susținere astrală puternică pentru a lucra pe această direcție!

BALANȚĂ

Foarte avantajați astral vor fi îndeosebi acei nativi ai zodiei care se mută astăzi la casă nouă! Este o perioadă de bun augur și pentru a vă reforma raporturile cu familia!

SCORPION

Veți comunica într-un mod mai convingător și interesant! Puteți primi și o veste destul de importantă! Nu este o zi de bun augur pentru învățătură sau memorare! Veți avea parte de succes la drumuri scurte!

SĂGETĂTOR

În această zi vă puteți descoperi unele talente, abilități, capacități sau competențe foarte speciale! Totodată, vă puteți găsi și o nouă sursă de venit financiar!

CAPRICORN

Astrele vă relevă reînnoiți, proaspeți și cumva și purificați! Este o zi chiar de foarte bun augur pentru a încerca schimbări fundamentale în viața dumneavoastră!

VĂRSĂTOR

Pentru astăzi vi se relevă o foarte bună regenerare și echilibrare de ordin emoțional, lăuntric! Puteți încerca și să renunțați la vreun viciu ori la vreo patimă!

PEȘTI

Puteți câștiga prietenia sau protecția unei persoane importante pentru destinul dumneavoastră! Aveți o zi fastă pentru reuniuni și întâlniri de grup. Vă puteți dezvolta și un nou ideal în viață!

Horoscop HashtagNews