Horoscop azi, miercuri 28 septembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul celest esențial al zilei este oferit de trigonul lui Marte de pe Gemeni cu Saturn, în retrogradare, de pe Vărsător. Acest fascinant aspect astrologic ne vorbește de: ponderație, seriozitate, ambiție, responsabilitate, asertivitate, perseverență, tenacitate, capabilitate, pragmatism, determinare și stoicism.

BERBEC

Veți comunica mai direct, tranșant și viguros! Este o zi de bun augur și pentru studiu și călătorii. Puteți câștiga și prietenia unei persoane mai mature, serioase, conservatoare și bine cotate în plan social!

TAUR

Vă veți arăta mai ambițioși sub raport financiar. Totodată, vă puteți descoperi și potența și unele talente de natură marțială, belicoasă. Vi se mai relevă și o consolidare forte în cele ce țin de carieră!

GEMENI

Vă veți reliefa cumva mai asertivi, curajoși și puternici! Aveți o zi prielnică pentru acțiuni și activități ce necesită forță fizică, dar și tărie mentală! Mai puteți primi și o veste de bun augur despre ori de la o persoană mai în etate de la mare distanță!

RAC

Puteți obține suportul ferm, însă și cumva mai discret, al unui bărbat mai tânăr. Vi se poate prezenta și o remediere forte în planul general al sănătății. Puteți rezolva cu succes și o chestiune ce ține de un împrumut ori de o restituire.

LEU

Puteți câștiga prietenia sau amiciția unui bărbat mai tânăr și viteaz. În viața de cuplu vi se preconizează evenimente chiar satisfăcătoare! Este o zi bună și pentru afaceri și treburi de ordin legal!

FECIOARĂ

Veți obține o falnică reușită profesională! Veți fi percepuți drept oameni de calitate, de ispravă de către societate. La locul de muncă vă veți arăta foarte implicați, harnici și capabili!

BALANȚĂ

Aveți parte de o zi optimă pentru călătorii în afara țării. Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat mai tânăr de la mare depărtare. În viața sentimentală veți resimți mai multă stabilitate, ordine și predictibilitate!

SCORPION

Vă veți arăta foarte viguroși, ambițioși și capabili! Puteți obține și o reușită materială înaltă! Este și o zi indicată pentru proiecte majore legate de casă! O persoană mai în etate din familie vă poate fi de mare ajutor!

SĂGETĂTOR

Aveți parte de o zi excelentă în planul afacerilor! Totodată, vi se relevă și o relaționare mai activă și intensă cu persoana iubită! Vă veți reliefa și cumva mai raționali, practici și tradiționaliști în judecată!

CAPRICORN

Veți fi foarte harnici și productivi la locul de muncă! Vi se prezintă și o ameliorare semnificativă în planul sănătății! Totodată, vi se mai preconizează și o stabilizare fermă sub raport financiar!

VĂRSĂTOR

Aveți parte de șanse înalte de reușită când vine vorba de întreceri, competiții și concursuri! Totodată, vi se relevă o zi chiar specială și în dragoste! Vă veți reliefa și cumva mai serioși, responsabili, organizați, disciplinați și perseverenți!

PEȘTI

Veți manifesta o natură cumva mai energică și dominantă în raport cu membrii familiei! Vi se mai arată și o semnificativă remediere în planul sănătății! Vă veți prezenta și cumva mai rezistenți, dar și mai sobri, sub raport mental, intelectual!

Horoscop HashtagNews