Sursă foto: Facebook/Nicușor Dan
Sursă foto: Facebook/Nicușor Dan

O nouă campanie de sterilizare a pisicilor fără stăpân are loc în București, desfășurându-se în perioadele 20-23 octombrie şi 27-30 octombrie.

Anunțul acestui program a fost făcut de primarul general al Capitalei.

Potrivit declarațiilor făcute de Nicușor Dan, campania de sterilizare a pisicilor fără deţinător este derulată de Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), în parteneriat cu clinica veterinară Sache Vet.

Clinica veterinară mobilă se va afla în perioadele 20-23 octombrie şi 27-30 octombrie, în Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan Bucureşti

După clinica mobilă ca apoi să se deplaseze în alte zone, astfel încât să ajungă în toate sectoarele Capitalei.

Edilul a mai precizat că pisicile vor fi capturate de personalul clinicii veterinare, dar pot fi prinse şi de oricine doreşte să se implice şi să le aducă la clinica mobilă.

Campania de sterilizare se derulează conform proiectului votat de cetăţeni şi declarat câştigător în cadrul procesului de bugetare participativă organizat de Primăria Municipiului Bucureşti

Pentru sterilizare, este nevoie de programare la numărul de telefon 0751.596.199, unde se poate suna de luni până vineri, de la ora 10:00 la ora 18:00. Sterilizările se fac de luni până joi, de la ora 10:00 la ora 15:00”, a completat Nicuşor Dan.