Anchetă la o grădiniţă din Sectorul 1 din București

Doi copii ar fi fost agresaţi sexual de un educator

Politist
Politist sursa foto pixabay

Poliţiştii din Bucureşti au declanşat o anchetă, după ce au fost sesizaţi de directoarea unei grădiniţe din Sectorul 1 cu privire la faptul că doi copii ar fi fost agresaţi sexual de un educator. Copiii au 5 ani, iar faptele ar fi avut loc atât în unitate, cât şi în curtea acesteia, potrivit digi24.ro.

Surse judiciare au declarat, luni seară, că directoarea unei unităţi de învăţământ din Sectorul 1, de pe strada Coralilor, a anunţat Poliţia Capitalei

Potrivit directoarei, un copil i-a povestit că el şi un coleg au fost agresaţi sexual de către educatorul de la clasă. ”Din declaraţiile minorului a rezultat faptul că educatorul, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, i-ar fi agresat sexual pe cei doi minori, în vârstă de 5 ani, atingându-i în zonele intime. Totodată, unul dintre aceştia a precizat că a fost dus în grădina şcolii şi abuzat sexual, fiindu-i introdus un deget în anus”, au transmis sursele citate. Poliţiştii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat, cei implicaţi urmând a fi audiaţi.

Avertizare de furtuni în jumătate din țară