LGTB în trecut: acest scut format din femei sau din bărbați, scut care voia să protejeze fiecare gen. Această comunitate multicoloră care lupta pentru drepturile tale. Care găsea un articol din lege și pentru tine, care înțelegea faptul că tot ceea ce este îngrădit, extrem sau cenzurat devine nociv. Acest Mesia al celor fără apărare, al celor marginalizați, fie ei bărbați, femei, lesbiene, gay, bisexuale, transgen, moși, babe, tomnatici libertini sau adolescenți indeciși.

LGTB în 2020: O adunătură de litere care a devenit LGTBQWZXRVD (și multe alte litere, în funcție de tulburarea psihică a fiecăruia), o adunătură de deviați, de revoltați și, mai ales, o adunătură de smiorcăiți.

Sau, în cazul Franței, de smiorcăite.

Smiorcăita șef este Alice Coffin (fain nume), militantă LGBT din Franța care s-a apucat de scris o carte care nu interesează pe absolut nimeni, dar se numește pompos:  „Lesbian Genius”. Asta ca să atragă femeile care nu pot fi femei lesbiene de serviciu atâta timp cât există și bărbați pe această interesantă planetă.

Să lămurim o chestie simplă: faptul că ești femeie homosexuală nu ar trebui să ducă la ideea de ură a genului masculin. Nici la ideea de ură. Nici la ideea că femeile ar fi superioare bărbaților.

Faptul că ești femeie și îți plac femeile nu ar trebui să te facă să pornești vreun genocid, sau un marș scârbos și inutil împotriva bărbaților.

Faptul că ești femeie și alegi să faci sex cu o femeie nu anulează ideea că există și un alt gen. Cel masculin. Sau conform LGTB, un cârd de genuri. Că tot se bate Alice cu copita-n piept că aparține comunității LGTB, comunitate care acceptă, veghează și ajută orice gen.

Alice Coffin (din nou, predestinat nume) susține că femeile trebuie să le interzică total bărbaților accesul în viață lor.

Femeile nu trebuie să mai citească autori bărbați, să nu mai vadă filme făcute de bărbați și să nu asculte melodii compuse de bărbați”, a scris Coffin în cartea ei, citată de The Economist.

Prin urmare, fără Voltaire, Truffaut sau Daft Punk în viață femeilor, a consemnat ironic publicația.

Noi trebuie să îi eliminăm pe bărbați din mintea noastră”, a mai scris Coffin.

Conform Aktual24, reacțiile au apărut imediat, însă nu din partea bărbaților. Marlene Schiappa, fost ministru pentru egalitatea de gen, a acuzat-o pe Coffin că propavaduieste o „formă de apartheid”. Sonia Mabrouk, realizatoare radio, a întrebat-o pe Coffin dacă nu cumva promovează „obscurantismul” și o „formă de totalitarism”.

Universitatea Catolică din Paris, unde Coffin era profesoară, a anunțat că nu îi mai reînnoiește contractul.

Alice Coffin s-a născut în 1978 la Toulouse. Ea este cofondatoare a Asociației jurnaliștilor LGBT și a fost aleasă, în 2020, consilieră din partea ecologiștilor în cadrul municipalității Paris.

Am mai spus că tot ceea ce este îngrădit, extrem sau cenzurat devine nociv? Am mai spus. Indiferent de gen.

Citește și: Maia Morgenstern se retrage din lumina reflectoarelor

#News