Sursă foto: Facebook/Eduard Novak
Sursă foto: Facebook/Eduard Novak

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a precizat că orașul Cluj-Napoca va fi gazda celei de-a șasea ediții a Olimpiadei Sportive.

Evenimentul sportiv a debutat ieri, 20 septembrie.

Ministrul Sportului din România: ”Cluj-Napoca va fi plin de tineri iubitori de sport, în următoarele patru zile”

Cea de-a șasea ediție a Olimpiadei Sportive a început astăzi, 800 de elevi din 29 de licee din Transilvania vor concura la 33 de probe din cadrul a 10 sporturi. Voi continua să îmi asum rolul asumat în 2017, ca ambasador al Olimpiadei Sportive, pentru că eu cred în acest eveniment! Cred în forța sa, cred că, dacă implică atât de mulți tineri, dacă oferă pentru atât de mulți tineri posibilitatea de a face sport, dacă aduce atât de mulți tineri împreună și le arată puterea competiției, atunci are un viitor”, a precizat ministrul Sportului într-un text distribuit pe contul de Facebook.

Eduard Novak a anunțat că va fi alături de tinerii sportivi, pe toată durata Olimpiadei Sportive

De asemenea, Eduard Novak a ținut să mulțumească tuturor tinerilor, antrenorilor, organizatorilor pentru devotament și pentru toată munca depusă.

Este minunat ceea ce faceți! Dragi tineri, așa cum v-am spus și în 2017, vă doresc să vă bucurați de acest eveniment, respectați regulile fair-play-ului și fie ca cei mai buni să câștige! Baftă tinerilor! Baftă Olimpiada Sportivă!”, a conclus Eduard Novak.