Charles
Charles . Sursa foto; ok magazin


Operațiunea „London Bridge”,  care a fost pregătită de către autoritățile britanice în ultimii zeci de ani, în cazul decesul reginei Elisabeta a II-a, este reluată pentru pregătirea funeraliilor care vor avea loc în cazul morții regelui Charles, potrivit ziare.com.

Operațiunea, denumită „Menai Bridge”, stabilește procedurile care trebuie urmate, existând deja planuri pentru primele zile și săptămâni după moartea noului rege, potrivit Daily Star

„Din păcate, începând de mâine dimineață (miercuri, 21 septembrie) vor începe pregătirile pentru Operațiunea Menai Bridge. Chiar regele a spus în momentul proclamării că va duce acest rol cât timp va fi în viață. Are 73 de ani și trebuie să te gândești la asta. Și începând cu poliția, trebuie să începem pregătirile pentru viitor”, a declarat Simon Morgan, un fost ofițer de securitate al familiei regale britanice. 

Evenimentele și programul din ultimele zile desfășurat la moartea reginei Elisabeta a II-a se vor repeta și în cazul morții regelui Charles al III-lea., când prințul William va fi automat proclamat noul rege al Regatului Unit al Marii Britanii. Deși este posibil și că Charles al III-lea să abdice de la tron,  cel mai probabil acesta va rămâne rege până în ultima zi a vieții, la fel că și Elisabeta a II-a. După moartea reginei, în Regatul Unit va urma o perioadă de doliu național, urmând să aibă loc o nouă serie de schimbări, pornind de la bani, ștampilele oficiale, steaguri și însemnele regale. După ce prințul William va fi proclamat rege, fiul său cel mare, prințul George, va deveni al doilea în linia de succesiune la tron, preluând probabil titlul de Prinț de Wales, cum cum s-a întâmplat în cazul tatălui său.

Tesla pregătește lansarea roboților umanoizi care vor face treburi casnice și sex