O pisică a stat blocată cinci zile sub planșeul Podului Izvor

Casa i-a fost și capcană

O pisică a rămas blocată timp de cinci zile sub Planșeul Podului Izvor din Capitală. Aceasta ar fi intrat printr-o fisură astupată în urma lucrărilor de reparație.

Din fericire, Poliția Capitalei a intervenit la fața locului și a salvat bietul patruped.

Avea culcuș sub Podul Izvor

Potrivit relatării polițiștilor, de pe pagina de Facebook, felina își aranjase un culcuș în spațiul tehnic al podului.

Pentru ea, acasă însemna traiul printre conductele și cablurile subterane ce traversează Splaiul Independenței. Pisica ajungea în locuința ei printr-o gaură de la marginea trotuarului.

„O pisică asfaltată sub planșeul Podului Izvor din Capitală a fost salvată, luni seara, după aproape cinci zile de captivitate. Pentru că fisura a fost acoperită cu ocazia unor lucrări de reparații, pisica a rămas blocată în interiorul planșeului de beton”, se arată în postarea menționată.

Pisica a fost salvată mulțumită iubitorilor de animale

Câțiva iubitori de animale și-au făcut griji în legătură cu soarta felinei. Drept urmare, au alertat Poliția Locală a Municipiului București.

„După mai multe ore de intervenție, la care – alături de polițiști locali ai D.G.P.L.C.M.B.- au participat și angajați I.S.U.B.I.F și lucrători ai Administrației Naționale Apele Române, pisica a reușit să iasă “din capcană” și să fie preluată în condiții de siguranță”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

Citește și Grupurile pentru drepturile omului cer sponsorilor să facă presiuni asupra FIFA și Qatarului