Cristian Popescu Piedone

În ultimele luni de mandat, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, continuă să elimine dezordinea și să readucă normalitatea. Chioșcurile din anii ’90, cocioabele ilegale și garajele construite neregulamentar vor dispărea, iar în locul lor vor apărea parcări, spații verzi și locuri de joacă, respectând dorințele comunității.

Piedone subliniază că respectarea legii și a comunității este esențială pentru a primi respect. Deși unii au încercat să blocheze modernizarea prin procese, legea a prevalat.

Angajament față de comunitate

Piedone Sr. a fost mereu în slujba cetățenilor și promite să continue lucrările pentru binele comunității. Ce nu va reuși să finalizeze până la finalul mandatului va fi continuat de Vlad Popescu Piedone, noul Primar ales, despre care Piedone sr. afirmă că este pregătit să ducă mai departe dezvoltarea Sectorului 5.

El mulțumește comunității pentru sprijin și încredere, exprimându-și recunoștința și afecțiunea.

”Mai am câteva luni la primărie, suficient să mai alung din șmecherie.

Chioșcurile anilor ‘90… dispar!

Cocioabele ridicate pe domeniul public… dispar!

Depozitele, garajele construite anapoda… dispar!

Respectăm dreptul de proprietate! Ne enervează însă aroganța față de comunitate!

Când nu respecți legea și comunitatea… nu poți beneficia de respect!

În locul harababurii, aducem normalitate, amenajăm parcări, spații verzi și locuri de joacă! Pentru că așa vrea comunitatea!

Ca primar, am fost mereu în slujba cetățenilor! Da, este adevărat că unii șmecheri au încercat să ne încurce modernizarea cu diverse procese șmecherești! Așa este! Dar… le-au pierdut! Pentru că legea… este lege chiar și pentru șmecherii care cunosc alți șmecheri!

Oameni buni, continuăm treaba pentru binele comunității Sectorului 5!

Împreună, facem imposibilul posibil! Și… chiar REUȘIM

Ce nu vom reuși să rezolvăm până la finalul mandatului… veți realiza împreună cu Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5!

VLAD ESTE PREGĂTIT

Vă mulțumesc și vă iubesc așa cum știu!” a scris Piedone pe pagina de Facebook