Gabriela Firea

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei a comentat situația firmelor private care, în opinia acesteia, trebuie ajutate pentru a putea depăși criza economică care va urma celei medicale. În acest sens, Firea a fost prezentă astăzi, 3 septembrie 2020, la o întâlnire cu investitorii din Capitală, în scopul găsirii soluțiilor potrivite acestei probleme cu care aceștia se confruntă, prezentându-le programe de sprijin pentru mediul privat.

„Criza sanitara va fi urmata inevitabil de o contractie economica. Eforturile noastre, ale tururor, trebuie sa se indrepte pentru a salva cat mai multe locuri de munca. In acest sens, sustinerea autoritatilor fata de mediul privat de afaceri trebuie sa fie reala si concreta.

Salvarea afacerilor mai mari sau mai mici inseamna salvarea Bugetului national, pentru ca firmele private alimenteaza resursele bugetare prin plata taxelor si impozitelor.

Sunt industrii extrem de afectate in aceasta perioada, in special HORECA.

Am venit cu cateva masuri concrete care vizeaza afacerile din Bucuresti si am stabilit alte cate programe concrete de sprijin.

Numai impreuna vom reusi sa trecem peste acest razboi sanitar si peste criza economica.

Aceste aspecte le-am discutat aseara cu investitori din Bucuresti, din toate domeniile de activitate.

Le multumesc participantilor si ii asigur ca, asa cum i-am obisnuit, distanta de la vorba la fapta va fi si de aceasta data scurta”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și: Clădire de 85 ani, consolidată de Primăria Capitalei

#News