Victor Ponta

Un lucru e absolut clar: Victor Ponta stă la pândă, încercând să… demaște orice „mișmaș” făcut de liberalii de la guvernare. Astfel, în dorința sa de a-și dovedi vigilența, Ponta afirmă că Orban ar fi dat curs unei achiziții de măști sanitare la preț dublu față de cel obișnuit. Astfel, potrivit liderului PRO România, orice alt Guvern ar fi încercat astfel de „manevre” s-ar fi trezit cercetat penal, iar prim-ministrul în mod automat demis din funcție.

Supereroul Ponta, cel care vede tot și nu iartă nimic, vrea să-i „oprească”

„Trebuie să îi oprim!! Toată luna August am prezentat în Parlament, la televiziuni și pe rețele sociale detalii despre scandaloasa achiziție de măști făcută de Guvernul Orban/ preț DUBLU decât cel al pieței – condiții false de acordare a contractului (s-a câștigat pe criteriul livrării în 7 zile – nu s-au livrat nici după 45)!

Ludovic Orban personal a acoperit prin minciuni gravele ilegalități/ iar Președintele Iohannis a ocolit răspunsul când a fost întrebat!

Dacă în timpul altei Guvernări cineva ar fi îndrăznit să facă ilegalități atât de flagrante ar fi fost de mult cercetat penal și demis din funcție – dar la Orban și la PNL NU există lege și nici răspundere!

Acum Orban și Ministerul Sănătății se pregătesc să facă altă achiziție de măști: pentru Alegerile Locale și Generale! Alți bani, alte mișmașuri!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: Ponta, în conflict cu „președinta fan club-ului” lui Dragnea

#News