Lucian Bode / FOTO: Guvernul României

Nemulțumiți de răspunsurile președintelui Klaus Iohannis de ieri, cei din PSD se răzvrătesc, afirmând că ministrul Lucian Bode ar trebui demis, în urma accidentului rutier în care a fost implicat și în care a făcut exces de zel, depășind coloana de mașini – lucru care, de altfel, a dus la accidentul mai sus menționat.

PSD vede un dublu standard în declarațiile președintelui Iohannis

„În loc să îi ceară demisia, Iohannis îl apără pe ministrul care merge pe contrasens și face accidente grave! Bineînțeles, ”PSD e de vină!” că mașina lui Bode a depășit coloana pe linia continuă. Dubla măsură devine religie de stat!

Dacă ministrul Transporturilor va sta și astăzi pe scaun, la ședința de Guvern, înseamnă că liberalii își bat joc atât de români, cât și de justiție.

Totul, cu voie de la Cotroceni!”, scrie PSD pe Facebook.

În cursul zilei de ieri, președintele Iohannis a declarat, în cadrul conferinței de presă de la Palatul Cotroceni, că ministrul Lucian Bode ar trebui anchetat de autoritățile competente, evitând problema demiterii acestuia.

”În primul rând, pot să spun că este regretabil că se întâmplă un accident, chiar și atunci când în mașină este un demnitar. Din acest incident putem trage 2 concluzii.

1. Nu este bine să te grăbești când vrei să ajungi cu mașina undeva

2. Se vede foarte clar nevoia dezvoltării infrastructurii

Partea bună este că nimeni nu a fost rănit. În rest, autoritățile competente își vor face treaba. ”, a spus Klaus Iohannis, despre cazul „Bode”.

Reamintim că mașina de serviciu a ministrului Transporturilor Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier după ce șoferul acestuia ar fi depășit pe linia continuă, în curbă o serie de mașini aflate în trafic. Ulterior, această depășire neregulamentară a dus la un accident în care două persoane au fost rănite.

Citește și: Dancă acuză PSD că ar fi sabotat programul „Noua Casă”

#News