Calin Popescu Tariceanu

Liderul ALDE și candidatul la Primăria București, Călin Popescu Tăriceanu a avut o nouă ieșire ironică la adresa premierului Orban și președintelui Iohannis, care, astăzi, au testat linia de tren ce face legătura între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni.

„Penibilul nu mai are limite. După ce au inaugurat o magistrală de metrou care se va închide după alegerile locale pentru a se face ultimele retușuri, azi cuplul de comici vestiți ai ecranului Klaus și Ludovic au inaugurat linia de tren care ajunge la Otopeni, tren care va fi, de fapt, funcțional doar din 12 decembrie!

Dar cum alegerile bat la ușă, totul le este permis, chiar și istoria poate fi falsificată pentru câteva voturi. De fapt, la ce să ne așteptăm de la Iohannis care voia să aniverseze 30 de ani de la Revoluția Română în mai, ca să-l aranjeze în campania prezidențială?!

Jenanți conducători, dificile momente pentru români!”, a scris Tăriceanu pe pagina de Facebook.

Penibilul nu mai are limite. După ce au inaugurat o magistrală de metrou care se va închide după alegerile locale pentru…

Publicată de Calin Popescu Tariceanu pe Luni, 21 septembrie 2020

Infrastructura, fundație pentru lansarea economică a României

De partea cealaltă, șeful consideră că prezența sa la aceste inaugurări a fost nu doar pentru imaginea PNL, ci pentru arăta că România are nevoie de infrastructură, iar dezvoltarea acesteia este fundația pentru relansarea economică.

„Nu întâmplător am participat în ultimele zile la metrou, la autostradă și, iată, acum la testarea acestei noi căi ferate.

Dezvoltarea infrastructurii de transport este fundația pe care se clădește Planul de Relansare Economică. Romania are nevoie de o dezvoltare economică sustenabilă, puternică și pentru asta este nevoie de infrastructură de transport, iar pentru a putea realiza această infrastructură de transport avem o șansă enormă, acum în anii care urmează, când putem să folosim banii europeni care ne sunt puși la dispoziție.

Trebuie sa recunoaștem că bani europeni am avut și până acum, doar voința politică până acum a fost puțină. Dacă ne gândim doar că din 2016 până in 2019 s-a realizat din aceasta linie 11% și, în niciun an de când a venit guvernului liberal, s-a realizat practic tot restul, linia este ca și realizată, putem să ne dăm seama care este voința politică și putința politică.”, a spus Klaus Iohannis, luni.

Citește și: Ponta: „Am văzut că domnul Iohannis are o pasiune: inaugurează tot ce am început eu”

#News