Klaus Iohannis / Victor Ponta

Supărat nevoie-mare, Victor Ponta face acuzații grave la adresa președintelui Klaus Iohannis, despre care afirmă că ar cam avea obiceiul de a inaugura tot ce a început acesta, cu ani înainte, pe vremea când era prim-ministru. Pentru a-și întări afirmațiile, Ponta amintește de celebrul metrou din Drumul Taberei, la fundația căreia a pus prima cărămidă.

„Am văzut că domnul Iohannis are o pasiune: inaugurează tot ce am început eu. Şi nu pot să-mi doresc altceva decât ca domnul Iohannis să înceapă şi el ceva, un proiect major, ca să pot să-l inaugurez eu după 2024. Dar, din păcate, cu domnul Iohannis am inaugurat împreună autostrada aceea de la Sibiu la Deva, care după aceea, când s-a prăbuşit, am prăbuşit-o numai eu. S-a reparat, merge toată lumea pe ea. Mă bucur că am făcut metroul Bucureşti, pentru că domnul Iohannis, probabil, nu mergea cu metroul la Sibiu şi a avut ocazia să vadă şi el cum arată un metrou,” a declarat Victor Ponta, în amfiteatrul Cetăţii Oradea, potrivit agerpres.ro.

Ponta se visează președinte în 2024, când nu va mai fi „deranjat” de prezența lui Klaus Iohannis

Fiind perfect conștient că președintele Klaus Iohannis se află deja la al doilea mandat, ultimul, conform constituției, Victor Ponta speră ca măcar în 2024 să ajungă să devină președintele României, dacă în 2014 nu s-a putut, iar în 2019 nu a avut curaj.

„Vreau să puneţi fundaţia pentru alegerile din 2024. Pentru o formaţiune politică, de fapt, fundaţia o reprezintă alegerile locale. Îmi doresc să fim şi în Bihor, şi în toată ţara, în consiliile judeţene, în cele locale, să avem primari, viceprimari. Noi am pornit de la zero aleşi locali. E important să avem candidaţi cunoscuţi şi care au proiecte serioase, nu contra cuiva, ci pro ceva. Şi pe această fundaţie să construim pentru 2024. Asta este aşteptarea mea”, a a mai spus președintele PRO România Victor Ponta.

Citește și: Orban promite Moldovei trei autostrăzi în zece ani

#News