Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu e acest băiat care n-are nici stare, și n-are nici somn. Și duce și un etern război cu toată lumea. Mai puțin cu el însuși. Ba se declară un optimist incurabil (pe Facebook), ba pornește un război împotriva oricărui alt partid (tot pe Facebook).

E un baiat tare viteaz și tare zmeu din spatele tastaturii, dar ce gingaș și sensibil e în viața reală.

Între război, speculație, teoria conspirației și un Călin care n-are somn, s-a lansat o nouă ipoteză în legătură cu virusul. Eterna replică: ”sunt interese mari la mijloc”.

E o diferență între posibil și probabil. La fel cum e o diferență între ce e adevărat și ce e fals. Și, dacă presăram și puțină paranoia amestecată cu mania persecuției, vom ajunge la ingredientele principale pentru structura ADN a lui Călin Popescu Tăriceanu.

De la ce a pornit noul scandal și noile frământări ale lui Tăriceanu? De la Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii a anunţat finuț că starea de alertă ar putea fi prelungită după data de 15 iunie. E o decizie care va fi luată în funcţie de evoluţia epidemiei în România. Ceva logic și simplu: nu se știe nimic sigur despre evoluția virusului în România.

”Până în 15 iunie încă suntem în stare de alertă, iar evoluţia din aceste zile va decide, la nivelul Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prelungirea sau nu a stării de alertă. Dacă nu o să mai fie stare de alertă o să avem relaxare, deşi mi-e greu să cred acest lucru.

Din previziunile noastre, în toată perioada verii vom mai avea o transmitere comunitară, virusul nu dispare deodată. Odată cu încălzirea, putem spune că tot ce înseamnă aeroflora dispare un pic mai repede sau suprafeţele nu mai fac acea transmitere pe care o făceau şi până acum. Această transmitere pe suprafeţe era una de 10-15%, restul era o transmitere prin aer”.

S-a supărat Tăriceanu, și-a declarat război, și-a dat-o iar în politică:

”Ca sa evite moțiunea de cenzura,guvernul Iohannis-Orban pregătește prelungirea stării de alerta! Punem pariu ca Parlamentul nu va mai vota aceasta stare excepționala!

Și atunci va trebui sa găsească un alt motiv ca sa scape de moțiune. Le sugeram o invazie a marțienilor,nu de alta dar a mai invocat-o dl Citi când nu ii mergea site-ul!

Cu toate măsurile de ”relaxare” care s-au luat,starea de alertă este evident că se păstrează nu pentru populație, ci pentru interesele guvernanților!”.

Toți guvernanții au un interes ascuns și bine păzit. Mai puțin Călin. Toți fură. Nu și Călin. Toți se luptă pentru putere. Dar nu Călin.

Tăriceanu e acest înger. Problema e că și Lucifer, tot înger a fost.

Citește și: Semne bune Vela are: 3 miliarde de lei pentru ”Viziune 2020”

#News