Liviu Dragnea

Fostul lider al social-democraților, Liviu Dragnea nu are parte de același succes ca în trecut. Dacă săptămâna trecută își câștiga dreptul de a lucra în detenție, în fața Administrației Penitenciarelor, de data aceasta el trebuie să se declare învins de sistem, cel puțin deocamdată.

Potrivit Știri pe surse, Dragnea a pierdut și al doilea proces prin care cerea dizolvarea partidului care l-a consacrat, PSD. În decembrie 2019, Curtea de Apel Bucureşti i-a respins o solicitare prin care cerea dizolvarea partidului pe care l-a condus. Liviu Dragnea acuza organizaţia din Teleorman a partidului de fapte ilicite în scandalul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, proces în urma căruia a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare.

Astăzi, Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea fostului lider al social-democraţilor, iar decizia nu este definitivă şi poate fi atacată.

„Respinge capătul de cerere vizând dizolvarea pârâtului Partidul Social Democrat (PSD) ca fiind formulat de o persoană lipsită de calitate procesuală. Ia act că pârâtul Partidul Social Democrat (PSD) a solicitat cheltuieli de judecată pe cale separată”, scrie în decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, potrivit sursei menționate.

Citește și: Lui Dragnea i s-a făcut dreptate. Are voie să muncească la… Rahova

#News