FOTO Digi24
FOTO Digi24

Cristian Popescu Piedone este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici bucureșteni. Cu o vastă experiență în administrația locală de sector, acesta promite că va schimba ordinea lucrurilor în Sectorul 5 unde speră să fie ales primar. Așa cum vă relata redacția noastră și cu alte ocazii, Piedone a ales ca de data aceasta să dea Sectorul 4 pe 5. Nu neaparat pentru că Sectorul 4 nu ar mai avea nevoie de el, ci pentru că Sectorul 5 ar avea ceva mai multă nevoie, cel puțin în momentul de față, spune chiar Piedone.

Piedone: „Puțini sunt cei care nu v-au înșelat încrederea”

„Oare nu v-ați săturat ca la fiecare patru ani de zile să votați cu speranța ca cel pe care l-ați votat să stea în mijlocul dumneavoastră, să îl vedeți, să vă sprijine atunci când aveți probleme? Oare nu v-ați săturat ca de câte ori aveți o problemă și vă duceți către administrație și vreți să vorbiți și vă înscrieți într-o audiență, primarul e de negăsit? Oare nu v-ați săturat de promisiuni? Toți care au mai fost și toți cei care vor să mai fie vin cu promisiuni, cu lucruri inimaginabile și realizabile niciodată. Puțini sunt cei care s-au ținut de cuvânt. Puțini sunt cei care nu v-au înșelat încrederea. A venit timpul să judecați, a venit timpul să analizați și a venit timpul să votați omul care vă va sprijini și va fi lângă dumneavoastră.”, spune Piedone în clipul de prezentare.

Ce are Piedone în plus? Poate o nouă abordare, dorind să fie un primar printre oameni, nu unul legat de birou. O abordare care, trebuie să recunoaștem, are mari șanse să prindă la omul de rând, cel sătul de baroni locali și de primari înțepeniți în jilțurile primăriilor.

„Pe mine mă cunoașteți și din trecut și din prezent și din viitor. Am fost, sunt și voi fi doar alături de dumneavoastră. Biroul meu va fi strada, informațiile le voi lua direct de la dumneavoastră, audiențele nu le voi ține în birouri, ci întâlnindu-mă cu voi pe stradă, în piețe, acolo unde sunt probleme. Oricine m-a chemat, am fost lângă el, oricine mi-a solicitat ceva, am rezolvat.”, concluzionează Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone este candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) pentru Primăria Sectorului 5 al Capitalei.

Citește și: Piedone arată adevărata „față” a Sectorului 5, una destul de murdară

#News