Eugen Teodorovici

Cel mai mare contestatar al lui Marcel Ciolacu este, fără niciun dubiu, Eugen Teodorovici. De ceva vreme acesta se chinuie, direct sau prin interpuși, să-i submineze autoritatea actualului lider interimar al social democraților, încercând, în același timp, să-și convingă colegii de partid că el este cel mai potrivit pentru a conduce PSD. Ba mai mult decât atât, Teodorovici a mers atât de departe încât a apelat la Tribunalul București unde a depus o cerere prin care solicită amânarea CEx-ului PSD.

Eugen Teodorovici: „Am încredere că tribunalul îmi va da dreptate”

„Respectarea statutului să fie un deziderat. Să respectăm acest statut și să-l discutăm în congres. Sper ca instanța să țină cont că partidele reprezintă consolidarea statului de drept.

Trebuie să aibă curajul și să voteze. Uite, eu azi am contestat. Actuala conducere ilegală a cerut bani de la Autoritatea Permanentă.

Am înceredere că tribunalul îmi va da dreptate. Statul de drept nu se poate consolida doar dacă partidele sunt puternice. Președintele trebuie să fie cel care trage după el partidul. Să așteptăm decizia instanței și apoi să vedem”, a declarat Eugen Teodorovici.

Mâine, 22 august, social democrații se vor reuni în CEx, unde, cel mai probabil, se va decide și viitoare soartă a celui mai aprig contestatar al actualului lider interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Citește și: Teodorovici îl compartă pe Ciolacu cu Ceaușescu

#News