Gabriela Firea

În secolul 21, când ne aflăm cu toții la un singur click distanță de ceea ce ne dorim, câștigând astfel timp, iar în actualul context sanitar, evitând zonele aglomerate, Primăria Capitalei a lansat o nouă platformă online, care să vină în sprijinul bucureștenilor.

Gabriela Firea (PSD), candidata la un nou mandat de Primar General, s-a declarat extrem de mulțumită de succesul pe care îl are portalul primăriei.

„Mii de bucureșteni accesează zilnic noua platformă digitala a orașului www.pmb.ro. Fac plăți, depun documente pentru avize, solicită informații. Nu mai stau în picioare, la coada la ghișee.

Din prima zi a mandatului meu la Primăria Capitalei, am auzit vorbindu-se despre orașul viitorului. Conceptul de smart-city a devenit, în zilele noastre, un imperativ, și nu un vis frumos, așa cum părea în urmă cu 10 ani.

De aceea mi-am dorit ca prezența online a Primăriei să se facă printr-un instrument mult mai complex decât un website nou, cu design atractiv și funcționalități îmbunătățite.

Capitala Digitalizata

Mii de bucuresteni acceseaza zilnic noua platforma digitala a orasului www.pmb.ro. Fac plati, depun documente pentru avize, solicita informatii. Nu mai stau in picioare, la coada la ghisee. Din prima zi a mandatului meu la Primăria Capitalei, am auzit vorbindu-se despre orașul viitorului. Conceptul de smart-city a devenit, în zilele noastre, un imperativ, și nu un vis frumos, așa cum părea în urmă cu 10 ani. De aceea mi-am dorit ca prezența online a Primăriei să se facă printr-un instrument mult mai complex decât un website nou, cu design atractiv și funcționalități îmbunătățite. Așa a luat ființă noul portal www.pmb.ro, o platformă integrată în care poți găsi toate informațiile necesare despre Oraș și despre cum poți accesa Serviciile Publice oferite de Primărie. Am demarat un amplu proces de digitalizare a administrației publice, astfel încât tu să ai timp să te ocupi de ceea ce contează cu adevărat. Orașul e la doar un click distanță!#smartcity #digitalizare #capitalaeuropeana#OameniPePrimulLoc

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 20 august 2020

Așa a luat ființă noul portal www.pmb.ro, o platformă integrată în care poți găsi toate informațiile necesare despre Oraș și despre cum poți accesa Serviciile Publice oferite de Primărie.

Am demarat un amplu proces de digitalizare a administrației publice, astfel încât tu să ai timp să te ocupi de ceea ce contează cu adevărat. Orașul e la doar un click distanță!”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.