Daniel Florea - foto Kanal D
Daniel Florea - foto Kanal D

Vizibil enervat de minciunile spune de primarul Sectorului 5, Daniel Florea, liderul PLUS Iustin Roșca îi cere demisia pe față, reproșându-i că a ascuns cazurile de COVID-19 din primărie. Deși s-a lăudat că sunt folosite cele mai bune echipamente pentru combaterea virusului și că Sectorul 5 are cele mai puține cazuri de coronavirus, Daniel Florea și-a furat singur demnitatea și credibilitatea.

13 cazuri de COVID-19 la Primăria S5

„Nu înțeleg de ce sunt angajații primăriei ȘOCAȚI că se încearcă ascunderea situației celor 13 cazuri de colegi infestati, angajați ai Primarie Sector 5 confirmati ca fiind pozitivi la testele rapide privind infecția cu COVID19. Degeaba se așteaptă cineva la empatie din partea conducerii sau la suport în a fi tratați corect cei găsiți infestați sau cei care au avut contact cu aceștia și care sunt încă netestați.

Este un pas înainte că a fost luată decizia ca pe langa șefi să fie testați și 3-4 oameni din fiecare direcție la AIS Clinics & Hospitals și sunt a absolut sigur ca mâine, maxim joi, o să se treacă la testarea tuturor angajaților (cu prioritate cei de la AES și ADP)”, a dezvăluit Roșca.

Fală din partea lui Daniel Florea doar pentru campanie electorală

„Sper ca data viitoare să existe reacții timpurii la declarații ale lui Daniel Florea ca cele de mai jos, să nu mai semnați acte de voluntariat obligați, și astfel să nu ajungem în aceeași situație:

🦠 “Ne-am consultat cu cei mai buni medici din țara și străinătate”
🦠 “Folosim cele mai bune echipamente care sunt disponibile în acest moment”
🦠 “Dezinfectăm cu cele mai performante soluții pe plan internațional”
🦠 “Am fost primii care am luat măsuri de prevenție, împreună cu directorii școlilor și cu reprezentanții părinților”
🦠 “Avem cele mai puține cazuri, ca sector, din București. Asta înseamnă ca ne-am făcut treaba”
🦠 “Continuam să distribuim kitul de igienă respectând cele mai stricte norme de igienă și protecție atât a voluntarilor cât și a cetățenilor”

Și multe alte declarații prin care noi eram liniștiti că lucrurile sunt făcute responsabil și corect, că sunt în control. Ne-am înșelat iar, ne-a mințit din nou, și nu a trebuit să treacă nici măcar 2 săptămâni de când PLUS Sector 5 a făcut plângere penală la adresa primarului și a primăriei pentru zădarnicirea măsurilor de prevenție ca să aflăm că în primărie este focar de infecție cu CoronaVirus, că sunt peste 13 cazuri confirmate.”, a continuat Iustin Roșca.

Liderul PLUS îi cere DEMISIA primarului Sector 5

„Nu ne-am dorit să se întâmple și regretăm situația în care sunt angajații primăriei, însă noi am făcut tot ce ne-a stat la îndemâna. Am fost singurii în stradă și am filmat neregulile, am sesizat Instituția Prefectului Municipiului București am sesizat DSP Bucuresti, am scris domnului Marcel Vela și Ministerul Afacerilor Interne, Romania am făcut plangere la DNA și Judecătoria Sectorului 5, ne-am arătat suportul de a colabora în măsurile de preventie cu Primaria sector 5, tot ce am crezut de cuviință că ajută nu am ezitat să facem.

Din păcate toate aceste acțiuni au fost neglijate de instituția primarului, el a ordonat continuarea campaniei electorale #DF, sacrificând angajații și cetățenii. Acum se află în postura jenantă să recunoască eșecul, să recunoască focarul de infecție și dă din colț în colț neștiind ce minciună să inventeze, stă pitit dacă nu chiar e și el in izolare forțată.

Încearcă ADEVĂRUL Daniel Florea!
DEMISIA de urgență domn’ primar!

#DemisiaDanielFlorea„, a scris liderul PLUS Sector 5 pe Facebook.

#NEWS