FOTO facebook

Auzind-o pe Clotilde Armand cum se chinuie să citească după un prompter improvizat, despre niște aberații, îmi dau seama, tot mai mult, că nu #NeFacemBine niciodată! Este var și amar de țărișoara noastră dacă a ajuns o franțuzoaică să se recomande cel mai bun candidat din partea USR-PLUS la Primăria Sectorului 1. Problema nu sunt originile lui, ci imposibilitatea de a ține un discurs coerent în limba română.

Clotilde Armand, lasă-ne!

Auzi, doamnă Armand, ai idee cum te vei înțelege cu bătrâneii din Sectorul pe care vrei să-l conduci atunci când va trebui să-i minți frumos că USR va face câte Lună și-n stele pentru ei? Nu de alta, dar dacă mi-a fost mie greu să descifrez ce naiba vrei să scoți pe gură, darămite un vârstnic…

„Bună ziua, sunt Clotilde Armand, europarlamentar român și candidata Alianței USR-PLUS la Primăria Sectorului 1. Spun mereu că mi-aș fi dorit ca toți viitorii primari să aibă o experiență ca europarlamentari. Trecem printr-o criză dificilă, coronavirus, care ne va schimba total economia. Dar orice criză ascunde și o oportunitate. Există soluții care vin pe filieră europeană pe care nu trebuie să le mai ratăm. Sunt multe fonduri europene disponibile pentru primării și sunt puține administrații care au știut să profite de ele pentru a reconstrui un oraș european. Vorbesc de miliarde de euro. Astăzi, ce vă propun? Vă propun să recrutăm o echipă de profesioniști în domeniul investițiilor: ingineri și economiști care știu să capteze fondurile europene. (…)”, spune Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

Nu considerați că auzim astfel de minciuni în fiecare campanie electorală? Clotilde Armand, un proverb românesc spune că „vorba multă, sărăcia omului”. Bagă la cap asta, madam!

Citește și Firea: În București, nimeni nu este lăsat singur!

#NEWS