FOTO facebook
FOTO facebook

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a reacționat la vestea că un jurnalist CNN este infectat cu coronavirus. Edilul, fost realizator și prezentator TV la grupul Intact Media Group, i-a transmis lui Richard Quest multă sănătate, precum și tuturor celor care s-au contaminat cu COVID-19.

„Coronavirusul nu-i ocoleste nici pe jurnalisti. Fie ei americani si celebri in lumea intreaga! Si jurnalistii de la noi sunt foarte expusi la contaminare. Mai ales cei care merg pe teren. Si in vremuri de pandemie, jurnalismul este o profesie riscanta. Multa sanatate si putere de munca! Presa este si va ramane cainele de paza ai democratiei.
Multa sanatate, Richard Quest!
Multa sanatate tuturor jurnalistilor!
Putere de a trece usor prin boala tuturor celor care s-au contaminat!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Jurnalist CNN, infectat cu coronavirus

Jurnalistul american Richard Quest, gazdă a emisiunii „Quest Means Business” de pe postul CNN, a anunţat că fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, la sfârşitul săptămânii trecute.

„În weekend, am fost testat şi am fost diagnosticat cu coronavirus. Da, am primit diagnostic pozitiv pentru COVID-19. Sunt mulţumit şi recunoscător pentru că nu pare că am simptomele oribile pe care le manifestă alţii. Am doar o tuse urâtă pe care, mulţumită excelentei noastre echipe tehnice, nu aţi auzit-o prea mult”, a dezvăluit vedeta CNN.

Richard Quest, în vârstă de 58 de ani, a declarat pentru telespectatorii emisiunii sale că va continua să muncească, dar, dacă nu se va simţi bine, nu va face excese: „Încă sunt lucruri importante despre care eu şi voi trebuie să vorbim în fiecare seară, precum preţul negativ al petrolului şi modul în care pieţele se duc în jos şi despre ceea ce trebuie să fie făcut”.

Pe Twitter, Quest a scris: „Am fost diagnosticat cu coronavirus. Sunt binecuvântat că am puţine simptome – doar o tuse. Îmi rezerv rugăciunile şi gândurile pentru cei mai puţin norocoşi. Staţi în casă. Şi protejaţi vieţi”.

#NEWS