Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone / Foto: Facebook

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a comentat decizia românilor de a se bucura de vremea frumoasă, în ciuda avertismentelor date în pandemia de coronavirus. Fostul primar scrie, sâmbătă, pe Facebook că nu merită ca românii să-și pună în pericol familia, pentru o rază de soare în plus.

Piedone îi roagă pe români să rămână în case

„Dragii mei,

Soarele ne îmbie… Ne cheamă sa ne bucuram de viata… Ne îndeamnă sa ieșim în parcuri și în gradini…

Piedone va roagă să rămâneți în case, daca nu aveti treburi urgente afara!
Piedone va roagă să înțelegeți că soarele acesta nu pleacă niciunde! Va fi aici, cu noi, lângă noi, si luna viitoare si peste două luni și anul viitor și… mereu!

Zi de zi, muncim pentru familiile noastre! Tragem din greu pentru copii, pentru nepoți, pentru părinți, pentru bunici! Nimeni nu pleacă la serviciu pentru glorie! Toti muncim pentru bani, pentru familie! Asa ca… va roagă Piedone: nu va puneti familia in pericol pentru o rază de soare in plus! Nu merita, dragii mei! Fiti cerebrali! Fiti mândri de voi si arătați.va ca sunteti puternici, ca puteti depăși obstacolul acesta, in siguranta!

Mulțumiri primarilor de sector

Apropos:

– vreau sa.i multumesc, public, tizului meu, viceprimarul Sectorului 2, Cristian Popescu! Prin închiderea temporară a locurilor de joaca si a parcurilor mărunte, dintre blocuri, dovedeste ca ii pasa de comunitatea lui, de sectorul lui.

– vreau sa.i multumesc, public, primarului Sectorului 4, Daniel Baluta, pentru ca a blocat, temporar, accesul copiilor în majoritatea locurilor de joacă. Arată că.i pasa de oamenii Sectorului 4! Oameni care mi.au acordat increderea lor, si.au ramas, pe viata, în sufletul meu!

Citește și Adrian Severin, imagine cât o mie de cuvinte: China ajută România în lupta anti-COVID-19

– vreau sa.i multumesc, public, primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, pentru ca derulează, și în acest moment, o campanie intensă de informare și prevenție în parcurile pe care le administreaza!

– vreau sa multumesc tuturor autorităților publice locale care dovedesc ca le pasa de cetățeni!

Cu respect, bunicul Piedone!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

#NEWS