Foto: G4Media
Foto: G4Media

Seria petrecerilor cu manele și amenzi continuă, de astă dată fiind vorba despre deputata PSD Elena Dinu. Aceasta este este membră în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților, dar și apropiată a baronului PSD Niculae Bădălău.

Petrecerea a fost organizată cu ocazia majoratului fiului acesteia, iar cifrele invitaților oscilează între 50 și 150. Depinde pe cine întrebi.

50 de invitați prezenți și 100 ascunși

Presa locală afirmă că ar fi fost vorba de 150 de invitați, Elena Dinu susține că nu ar fi fost decât 50. În nici unul din cele două cazuri petrecerea nu ar fi fost în legalitate, ținând cont de faptul că prevederile legale interzic orice eveniment privat, indiferent de scenariul în care se află localitatea respectivă.

Mai mult decât atât, se pare că la petrecere ar fi participat și elevi infectați cu coronavirus. Dacă informația se dovedește a fi reală, liceele ”Ion Maiorescu” și ”Tudor Vianu” din Giurgiu riscă să fie închise. În acest moment, au loc anchete epidemiologice la cele două licee, după ce mai mulți elevi au fost depistați pozitiv.

În ciuda pandemiei, în ciuda restricțiilor, în ciuda legii, mirajul petrecerilor atrage parcă din ce în ce mai mulți ”curioși”. Mai ales dacă e vorba despre un eveniment unic în viață, majoratul.

Conform publicației Puterea.ro, invitații ar fi chefuit pe manele și-ar fi dat sute de euro lăutarilor. Pentru că ce e un majorat fără manea și dedicații?

Polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 40.500 de lei, până acum, potrivit unui comunicat de presă.

Citește și: Șoșoacă, Iliescu, minerii și protestu’