Șoșoacă, Iliescu, minerii și protestu’

Rămasă singură și cam a nimănui, Diana Șoșoacă își alină suferința practicându-și marea pasiune: protestatul împotriva oricui, pentru orice, oricând - doar-doar de-o înțelege națiunea cât de mult își merită ea scaunul din Senat și banii de la Stat

Tabloul protestului minerilor din Valea Jiului a fost întregit de prezența senatoarei Diana Șoșoacă, autoproclamata doamnă de fier a politicii românești și neobosita căutătoare a adevărului cel adevărat. Cu alte cuvinte, am putea să zicem că Șoșoacă este și ea tot un fel de miner, zăcămintele pe care le caută aceasta fiind, însă de altă natură.

Venită de urgență în Valea Jiului, Diana Șoșoacă a urlat, a exclamat și s-a arătat veșnic de partea celor mulți și „asupriți” de ceilalți, cei care își bat joc.

Încă un protest pe care Diana Șoșoacă și-l poate nota în CV

Rămasă singură și cam a nimănui, Diana Șoșoacă își alină suferința practicându-și marea pasiune: protestatul împotriva oricui, pentru orice, oricând – doar-doar de-o înțelege națiunea cât de mult își merită ea scaunul din Senat și banii de la Stat.

Eventual și-o viitoare funcție de președinte de țară? Primul pas este, oricum, bifat: baia de mineri.

„Dacă lume știe legea, voi intra, dacă nu, nu. Nu îmi trebuie aprobare. Uita-ți-vă în ce hal i-au adus. Toată lumea își bate joc. Eu am venit cu soluții, nu ca asasinii de la putere. Cei de la putere sunt asasini economici. În Germania, minerii au 4-5.000 de euro pe lună, noi de batem joc de ei cu 500 de euro pe lună. E obligația noastră de parlamentari să fim aici, să coborâm în subteran.

România trebuie să se înțeleagă că dacă nu se iese în stradă, să îi dea jos de acolo, nu se poate. Cu ce trăiesc oamenii ăștia? ”, a spus Diana Șoșoacă, fața mulțimii de mineri veniți la protest.

În replică, minerii au ovaționat: „Minerii și Valea și-au pierdut răbdarea!”. Ceea ce, așa cum era firesc, a impulsionat-o pe Șoșoacă să-și continue discursul: „Avem un guvern de orientare fascistă. Fasciștii sunt la putere în România”, a țipat aceasta în microfon.

În mod sigur, undeva într-un colț rătăcit al minții sale, senatoarea își dorește un „remake” al Mineriadelor, cu ea pe post de Iliescu.

Citește și: Mălin Bot caută „aur” în gunoiul lui George Simion