Sectorul 4 live

Primăria Sectorului 4 a anunțat că vor fi desființate ghișeele „clasice”, unde până acum se puteau plăti taxele și impozitele. Astfel, potrivit primarului Daniel Băluță, „2021 este ultimul an în care mai pot fi plătite taxe și impozite în sistem clasic. În schimb, în sector vor fi înființate mai multe centre de asistență”.

În aceste centre de asistență contribuabilii vor fi ajutați să facă operațiuni în noul sistem. „Pentru că vor mai fi oameni care nu vor ști cum să își plătească dările în sistem online, vom mai păstra puncte de informare și asistență a cetățenilor, în diferite locații din sector, pentru cei care au nevoie de ajutor, fie că vorbim despre utilizarea platformelor electronice (n.r. ghișeul.ro), fie că discutăm despre folosirea stațiilor de plată self-pay. Trebuie să înțelegem că acesta este viitorul. Vrem sau nu vrem, către acest drum se îndreaptă omenirea”, au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 4.

De altfel, pe parcursul acestui an vor fi făcute campanii de informare astfel încât locuitorii Sectorului 4 să fie pregătiți pentru modificarea pregătită de Primărie.

Citește și: Sectorul 5 scapă de birocrație și de statul la coadă
#News